Владимир Путин е отрязал шефа на външното разузнаване на Русия

  • 29 март 2023 16:27

  • 1561
  • 6
Владимир Путин е отрязал шефа на външното разузнаване на Русия
© Getty (архив)

"Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През е отрязал шефа на Службата за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин", това написа британският вестник "Дейли мейл".

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 10701

Според обширен доклад на базиран в Обединеното кралство мозъчен тръст директорът на СВР е заявил на държавния глава и върховен главнокомандващ, че въоръжените  сили на Москва не са подготвени за пълномащабна инвазия в Украйна. "Наришкин е препоръчал на Путин да отложи агресията си, но получил категоричен отказ", се посочва в документа, цитиран от медията.  

Изданието отбеляза, че се е стигнало до остра размяна на реплики между двамата. "Въпреки това Путин не е уволнил Наришкин", добави вестникът.


Според института агентите на Москва в Украйна са започнали своята активна дейност най-късно през юни 2021 г. "Чрез разклонената шпионска мрежа са били получени данни за числения състав и техническото оборудване на въоръжените сили на Украйна, политическите настроения в страната и така нататък", заявиха от мозъчния тръст.

"При анализ на ситуацията се е стигнало до извода, че датата 24 февруари 2022 г. не е подходяща и е било препоръчано началото на войната да бъде отложено. Това обаче е било отхвърлено от най-високо ниво", написа още "Дейли мейл".  

"Авторите на документа допълниха, че за съставянето му са използвани данни, получени от украински и британски специални служби", добави медията. 

Владимир Путин към тайните служби: Търсете шпиони-камикадзе

Валери Зайцев
1561 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ukraina55

2023.03.30 | 10:44

6
Значи скоро Путин ще умре от неизвестна смърт докато сие спал във леглото Путин сие умрял ха ха ха.Каке умрял Путин незнаиме, краи на разследването.

2023.03.29 | 18:57

5
Какво търсите под вола теле бе , кретени ! Търсите спасение ли ? Не ви ли стана ясно , че ПУТИН и СИ ви подписаха смъртната присъда в Кремъл ?!
Р. Радев

2023.03.29 | 18:56

4
Чакам да ми свърши мандата и отивам при моята любов. Да го целуна, прегърна и най-после да консумираме нашата любов. Нека е грешно, нека ни съдят, няма да ме спре нищо.
Милиционерска морда.

2023.03.29 | 17:39

3
Болшевишкия Джуджак е най--дребния и най - тъпия Джуджак на света . Безаналогов е .
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.03.29 | 17:34

2
Помните ли как тракаха по клавиатурите като зомбирани, че "всичко е по план"? Нашествениците до Киев - "всичко е по план". Не могат да си зареждат танковете с нафта - "всичко е по план". Принудиха ги да отстъпят от Киев, после от Харков и от Херсон - "всичко е по план". Одеса щяха да превземат - подвиха опашки, ама пак било "по план". Флагманът на черноморския им флот беше вкаран в "специална подводна операция" - пак било "по план". Някакъв Кадиров имаше, дето с ислямистките си главорези щеше да превзема Украйна "по план" - украинските храбреци така го прогониха, че сега не смее да шукне ни с план, ни без план. Но от лятото насам на клавиатурите им дръпнаха шалтера и изтриха израза "по план". Защото план няма и никога не е имало. Има башибозук на нивото на Третия свят, на когото героичният народ на Украйна показа как се защитава Дом и Отечество. И така ще бъде до окончателното освобождение на окупираните от руските агресори територии на суверенна Украйна. Ето това е единственият план.

2023.03.29 | 17:03

1
Щом този ^мозъчен тръст^ го е изумувал,, това означава, че е самата правда. Малиииий.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини