Москва обяснява какво да се прави при ядрен инцидент

  • 29 март 2023 06:43

  • 1932
  • 8
Москва обяснява какво да се прави при ядрен инцидент
© Pixabay

В Москва, електронни билбордове разясняват на хората, какво да си приготвят в случай на ядрен инцидент. Това става на фона на периодично заявяваната от Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 готовност Русия да използва най-доброто си средство за възпиране – ядреното оръжие.

Във видеото се изброява най-важното, което трябва да се приготви за спешен случай, като например радио, храна и вода за три дни. Руското министерство на извънредните ситуации подчертава, че учебното видео се публикува от години, но хората едва сега са започнали да го забелязват.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13107

"Не мисля, че ще се случи нещо, ако имате предвид ядрена заплаха. И ако нищо няма да се случи, защо трябва да се готвим за това?", посочи Андрей, жител на Москва, съобщава Нова телевизия.

"Проверих разстоянието до най-близкия ми бункер и е толкова далече, че няма да мога да го достигна. Но съм спокоен за това", подчерта и Алексей. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1932 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.03.29 | 10:25

6
Помните ли как тракаха по клавиатурите като зомбирани, че "всичко е по план"? Нашествениците до Киев - "всичко е по план". Не могат да си зареждат танковете с нафта - "всичко е по план". Принудиха ги да отстъпят от Киев, после от Харков и от Херсон - "всичко е по план". Одеса щяха да превземат - подвиха опашки, ама пак било "по план". Флагманът на черноморския им флот беше вкаран в "специална подводна операция" - пак било "по план". Някакъв Кадиров имаше, дето с ислямистките си главорези щеше да превзема Украйна "по план" - украинските храбреци така го прогониха, че сега не смее да шукне ни с план, ни без план. Но от лятото насам на клавиатурите им дръпнаха шалтера и изтриха израза "по план". Защото план няма и никога не е имало. Има башибозук на нивото на Третия свят, на когото героичният народ на Украйна показа как се защитава Дом и Отечество. И така ще бъде до окончателното освобождение на окупираните от руските агресори територии на суверенна Украйна. Ето това е единственият план.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.03.29 | 11:45

8
"Ще бомбардираме Украйна дотогава, докато тя не се превърне в Русия." ( Дмитрий Медведев, 24.03.2023)
Status Quo

2023.03.29 | 10:36

7
Ето смислено и съдържателно анализиране на обстановката. Гледайки украинците направо ме е срам, че има в България съсловие, което симпатизира на един узурпатор и насилник. Китай си гони своите икономически интереси, следва плана си да е икономически колос. Ердоган защитаваше дипломатически интересите на турците, затова си го харесват. Орбан защитава интереса на унгарците. Само ние падаме в краката на държава, която ни обяви за враг.

2023.03.29 | 08:53

5
Обяснението е просто - така и така ще умрете скоро заради путлер. Поне идете на фронта за пушечно месо.
Ukraina55

2023.03.29 | 08:45

4
Да точно така,тичаите към бункерите руски буклуци че като завалят западните ядрени ракети над русия ще се превърнете във ядрена радиоактивна пустиня ха ха ха.Точно така руски свине пригответе се да се криете във бункерите си когато завалят западните ядрени ракети нат Москва и Русия и Беларус.Путин заплашва със ядрено оръжие пък изпитва ужас и страх,западните ядрени ракети данего изпарят.И Путин със насрани гащи се крие във бункера си като страхлива мишка ха ха ха.
????!!!

2023.03.29 | 07:22

1
А,какво е ОБЯСНЕНИЕТО на Москва,за това,какво прави Русия в Украйна ?
Конституция на Русия не работи!

2023.03.29 | 07:47

3
И путинско ОПГ не признае международни закони също.
Конституция на Русия не работи!

2023.03.29 | 07:45

2
Отпърво необходимо е да се изготвят изменения в законодателството, забраняващи всякаква дейност на банкери и олигарци на територията на нашата-вашата страна-Русия нарушаващи Конституция на Русия, и да се въведе отговорност за нарушаване на Конституция на Русия!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини