Путин помилва наркотрафикантка, причината – съпругът ѝ влезе в редиците на "Вагнер"

  • 21 март 2023 12:11

  • 2003
  • 37
Путин помилва наркотрафикантка, причината – съпругът ѝ влезе в редиците на "Вагнер"
© Wikimedia Commons

Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През помилва затворничка, осъдена на 16 години лишаване от свобода за производство и продажба на амфетамини.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 10638

Диана Грибовская, жителка на Санкт Петербург, е амнистирана от руския президент благодарение на нейния съпруг, който се е записал в редиците на частната паравоенна групировка "Вагнер" като доброволец за фронта в Украйна, информира в-к "Новая газета".

През 2018 г. ветеранът Дмитрий Каравайчик и съпругата му Диана Грибовская, която е преподавател по физика, бяха осъдени съответно на 17 и 16 години затвор заради производството на големи количества дрога. По данни на прокуратурата Каравайчик е произвеждал амфетамините, докато съпругата му е търсела клиенти.

До средата на май "Вагнер" планира да наеме още 30 000 бойци

Пред съда Каравайчик тогава обяснил, че реално не е продавал наркотици, а "смес от стрити таблетки". Допълнил още, че парите трябвало да бъдат инвестирани за разработването на протези за котки.

През януари т.г. Каравайчик е бил забелязан в компанията на основателя на "Вагнер" Евгений Пригожин. С тях имало още няколко бивши затворници, които подписвали договорите за присъединяването си към наемническата групировка.

По-късно в интервю за в-к "Комсомолская правда" Каравайчик е признал, че се е съгласил да участва във войната в Украйна, за да помогне на съпругата си.

Надявам се, че по този начин сега и тя ще бъде освободена. Готов съм да направя всичко за нея, каза Каравайчик пред изданието.

Владимир Василев
2003 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
Конституция не работи

2023.03.22 | 08:27

37
Това не е държава , това е ОПГ .
Гражданин на СССР

2023.03.22 | 08:26

36
Всичко за своите другари и приятели, закон само за обикновени граждани.
русия е кенеф

2023.03.21 | 12:27

9
Факт.
Затова

2023.03.22 | 08:25

35
Това не е война, това евреите - путинисти и евреите - зеленисти унищожава неверни гои.
инвалид с инвалидна карта

2023.03.21 | 21:17

34
и изключва банкови карти на пенсионери и хора с увреждане

2023.03.21 | 13:47

23
верно голям и то,но е единствената страна в света,която освобождава убийци да убиват още повече
Ukraina55

2023.03.21 | 14:21

32
Русия е терористична и престъпна държава която поткрепя,нарко трафикантите и серинйте убици и педофил повече ги обича от колкото руския си народ и затова на престъпниците Путин им дава имунитет защото Путин и тои е престъпник и убиец и диктатор.Пускаи убици и педофили от затвора и скоро Путин ще ревеш и ще крещиш докато серинйте убици и педофили които пускаш убиват руския ти народ и изнасилват руските деца.Болен мозък.Путин терорист и диктатор.
Конституция на Русия не работи

2023.03.21 | 21:16

33
Русия не е държава, Русия е путинско ОПГ.

2023.03.21 | 14:20

31
Байдън подготвя страните от източна европа да пращат военни контингенти в Украйна да се бият за САЩ и ЕС, за западноевропейските и евроатлантически ценности. Сега е моментът източният блок да докаже принадлежността си към запада и най-вече към ЛГБТ общностите и д.ж.е.н.д.ъ.р.с.к.и.т.е ценности.Досега казват ядохте,пихте,веселихте се дойде време да плащате.Казано на български език Koй e6aл e6aл, koйтo нe, дa e e6aл. Нашите русофоби сега да не вземат да се вписват като част от ЛГБТ общностите?!

2023.03.21 | 14:19

30
На русофобите Байдън им е отредил много хубаво местенце в Америка. Сега когато целият свят има нужда от ресурси богатата Аляска и Канадска пустош ще трябва да се заселват с колкото се може повече краваророби и необятните им територии да се усвояват и разработват. Това ще е мисията в живота ви нещастни русофоби и това ще е единственото смислено и полезно нещо което ще сте направили в жалкият си и изпълнен със злоба животец!

2023.03.21 | 14:18

29
САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

2023.03.21 | 14:18

28
Наркоманът се изцепи:Нацисткият главатар Володимир Зеленски каза, че ръководителите на НАТО ще трябва сами да воюват, ако не искат да дадат достатъчно оръжия:"Съединените щати ще трябва да изпратят своите синове и дъщери по същия начин, по който изпращаме нашите синове и дъщери във войната и те ще трябва да се бият ... и ще умрат." Честито на русофобите-краваророби-фашисти! След като направихме първите стъпки:Подкрепа-->Воръжаване-->Солидарност-->Помощ ще се иска безусловно изпращане на жива сила да се бие и да умира за IV-ият Райх(САЩ и ЕС).

2023.03.21 | 14:16

26
Русофобията е остро психично заболяване,водещо да деградация на личноста.ДИАГНОЗА:Обсесивно-компулсивното разстройство свързано с тревожност, характеризирано от недоброволни натрапчиви мисли. Започва да приема тези натрапчиви мисли, развива тревожност, основана на страха, че Русия е зла, кървава и въплъщение на абсолютното зло.ЛЕЧЕНИЕ:Няма ефективен метод на лечение, но засега в практиката е доказан само един що годе сполучлив метод и той е ампутация на мозъка(АМ).РЕЗУЛТАТ:След АМ пациентът се чувства спокоен, но ако чуе думи като Русия,Кремъл и др.почва да се клати, като абортирала гугудка.

2023.03.21 | 14:17

27
Дааа, сега си обяснявам поведението на русофобите! Даже съм виждал, как един индивид се клатеше точно, както е описано тука, като абортирала гугудка, но не знаех, че то е вследствие на лечение с АМ. Между другото, като го видях как се клати се изплаших и го заобиколих от много далеко. После го съжалих завалията, казах си сигурно е болен. Сега когато разбирам какво е било, още повече го съжалявам, той не е виновен човека - ЛГБТ общностите са го направили такъв, тези евроатлантически ценности са го докарали до това състояние!

2023.03.21 | 14:16

25
игралния филм "Призови ме с твоето име"/2007 година,носител на Оскар за адаптиран сценарий–излъчен наскоро по Нова телевизия.Това е трогателната история за приобщаването на едно непълнолетно момче към хомосексуалния рай.Филмът е направен майсторски,от него се лее такава хармония и красота,та дори можете да пропуснете да забележите,че става дума за брутална педофилия.Той предлага изключителни прозрения и художествени внушения–например,малкият новопокръстен мастурбира в една праскова,еякулира в нея и след това едва възпира прелъстителя си да не я изяде.Прасковата на джендърите е далеч по-опасна,от ябълката на Е.в.а.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини