Москва: Акционерите да решат бъдещето на взривения "Северен поток"

  • 06 март 2023 12:26

  • 754
  • 4
Москва: Акционерите да решат бъдещето на взривения "Северен поток"
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Всички акционери трябва да решат дали повреденият "Северен поток 2" трябва да консервиран, обяви днес Кремъл, цитиран от Ройтерс.

"Разбира се, това е решение, което трябва да бъде взето колегиално от всички акционери", заяви пред медиите говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде БТА.

Подводните тръбопроводи "Северен поток", които бяха повредени при взривове миналата година, ще бъдат запечатани и консервирани, тъй като няма непосредствени планове за възстановяването и повторното им пускане в експлоатация, заявиха по рано информирани източници.

Ето какво ще прави Русия с взривения "Северен поток"

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
754 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.03.07 | 12:09

3
Гиркин-Стрелков е един от най-популярните блогъри в Русия - бивш военен министър на ДНР, офицер от ФСБ, военно-престъпник и неформален говорител на руските служби. Любимец на руските фашисти и Z-патриоти. Ето какво споделя за хода на войната: 1) Загубите на руския агресор са колосални - загубите на Русия за един месец в Украйна се равняват на загубите на СССР за 10 години в Афганистан. 2) При Угледар Украйна успява да унищожи цели 2 руски бригади още преди последните да са достигнали фронта. 3) Загубите на руска техника при Изюм са съизмерими със загубите на германската армия в битката при Kypck от Втората световна война. 4) Необходим е спешен "ленд-лиз" от Китай - в противен случай във втората половина на годината руската армия ще се сражава с лопати и ще замеря ВСУ с празни бутилки от водка вместо снаряди. СЛАВА УКРАИНИ!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.03.07 | 23:50

4
Руснаците създадоха нов великомъченик за каузата на Украйна. Образът на този войник, разстрелян след като е взет в плен, с едно последно #СлаваУкраїні на уста, преди да бъде пометен от две страни от откоси, вече се превръща в символ на съпротива, упоритост и безрезервна любов към родината. И понеже победителите не ги съдят,искрено се надявам, че уралопитекът ще загуби тази война или поне шайката същества (защото хора те не са), които гледах на споделеното от самите тях клипче на разстрела, ще бъдат благословени от светите Химарий и Явелина. Естествено, руските социални мрежи са изпълнени с коментари на възторг и задоволство от екзекуцията на невъоръжен човек. Колкото по-дълго продължава тази война, толкова повече се чудя дали проблемът не е само в кремълския Румпелщилцхен, а в целия този народ, който го издига и тъпи вече 23 години. СЛАВА УКРАИНИ! ✌️
PaulaFox

2023.03.06 | 13:52

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Гост

2023.03.06 | 12:35

1
А Кои са акционерите за що мълчат Германия Франция Белгия . Ълчание защо страх

Добави коментар

Водещи новини