Спасиха 41 рибари на откъснат леден блок в Русия

  • 06 март 2023 12:07

  • 396
  • 3
Спасиха 41 рибари на откъснат леден блок в Русия
© pixabay

Служители на Министерството на извънредните ситуации на Русия спасиха рибари от откъснало се парче лед край бреговете на остров Сахалин. Евакуирани са общо 41 души, информира ТАСС.

Леден къс с рибари бе откъснат на 1,5-2 км от брега близо до село Лесное в Сахалинска област. На място пристигна наземна група от спасители и служители. Спасителната операция беше усложнена от силния вятър.

Мъж, обявен за издирване, бе открит в стомаха на акула

Спасителните екипи са използвали за целта хеликоптери.

Спасителната операция на Сахалин приключи успешно. Беше огледано цялото крайбрежие. Още един рибар беше евакуиран от служители на Министерството на извънредните ситуации от отделил се леден блок. Всички хора бяха изведени на брега. Общо 41 души бяха спасени, съобщиха от Министерството на извънредните ситуации.

Последвайте канала на

Калина Христова
396 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.03.07 | 12:09

3
Гиркин-Стрелков е един от най-популярните блогъри в Русия - бивш военен министър на ДНР, офицер от ФСБ, военно-престъпник и неформален говорител на руските служби. Любимец на руските фашисти и Z-патриоти. Ето какво споделя за хода на войната: 1) Загубите на руския агресор са колосални - загубите на Русия за един месец в Украйна се равняват на загубите на СССР за 10 години в Афганистан. 2) При Угледар Украйна успява да унищожи цели 2 руски бригади още преди последните да са достигнали фронта. 3) Загубите на руска техника при Изюм са съизмерими със загубите на германската армия в битката при Kypck от Втората световна война. 4) Необходим е спешен "ленд-лиз" от Китай - в противен случай във втората половина на годината руската армия ще се сражава с лопати и ще замеря ВСУ с празни бутилки от водка вместо снаряди. СЛАВА УКРАИНИ!
PaulaFox

2023.03.06 | 13:53

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Русия е кенеф

2023.03.06 | 12:38

1
И марш на фронта, че пушечното месо свърши

Добави коментар

Водещи новини