Руски комунист организира любопитна протестна проява по време на речта на Путин пред парламента

  • 23 февруари 2023 21:48

  • 1629
  • 9
© Getty (архив)

Руски областен политик рискува сериозни последствия заради насмешка с участието на спагети по време на речта на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 пред двете камари на руския парламент, предаде Ройтерс.

Представителят на Комунистическата партия Михаил Абдалкин от Самарска област, качи в ЮТюб видео, на което се вижда как той е провесил спагети на ушите си, докато стои  пред компютъра си, на екрана на който тече речта на руския президент.

Владимир Путин преустанови участието на Русия в договор със САЩ, предвиждащ намаляване на ядрени оръжия

На руски има идиоматичен израз, който касае именно провесването на спагети на ушите, като смисълът на този израз е "Лъжеш ме".

В интервю говорител на Комунистическата партия определи действията на Абдалкин като глупост и обяви, че партията ще разследва инцидента.

Руската Комунистическа партия сега е възприемана като лоялна на Кремъл. Партийният лидер Генадий Зюганов, например, похвали решимостта, която Путин е демонстрирал в речта си.

В провинциалните руски региони политици, които не са част от управляващата партия "Единна Русия" от време на време отправят критични към властта коментари.

Относно сатирата на Абдалкин потребители в интернет казаха, че страната се нуждае от повече такива хора, за да настъпи промяна в нея.

Последвайте канала на

Novini.bg
1629 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.02.25 | 10:57

9
Ако всичко беше станало по плана на руските фашисти , Украйна днес щеше да е осеяна с концентрационни лагери, стаи за изтезания и импровизирани затвори, каквито бяха открити в Буча, Изюм, Херсон и всички други територии, временно окупирани от Русия и след това освободени от украинската армия . Едно цяло поколение украински писатели, художници, политици, журналисти и граждански лидери - руснаците бяха подготвили списъци с имената им - вече щеше да бъде заровено в масови гробове. Украинските книги щяха да бъдат премахнати от всички училища и библиотеки. Украинският език щеше да бъде забранен във всички публични пространства. Стотици хиляди други украински деца щяха да бъдат отвлечени и транспортирани до Русия или трафикирани по целия свят. СЛАВА УКРАИНИ! ✌️
Ukraina55

2023.02.24 | 09:02

8
Путин е скапано жалко джудже което говори глупости и небивалици,заради наркотиците които взима и мозъка на Путин е станал на чорба ха ха ха.Кумонистическата партия са мръсни свине и буклуци които изгубиха власта нат цивилизования свят и бяха сритани здраво във задника мръсните кумонисти шибани ха ха ха.Естествено че ще се кланят на Путин все пак тои им дава фалшивите руски рубли Иги изнасилва отзад и те кумонистите се кефят че ги изнасилват отзад за една руска рубла която става само да си избършиш задника със нея ха ха ха.Руските болшевики отиват във АДА да горят.
Z Z Z Z Z

2023.02.23 | 22:11

1
Нормално. Фашисти, нацисти, комунисти - всички са зад Зеленски. Факт.
Z Z Z Z Z

2023.02.24 | 06:27

7
Нормално е за мен, нациста, да мисля така за демократичния свят, който победи фашизма, нацизма и японския тоталитаризъм. Яд ме е като виждам, как неонацистката росиянска федерация е на път да изчезне и как идва ред на гиганта на глинени нозе - комунистически китай.
Z Z Z Z Z

2023.02.23 | 23:54

6
Да, това също. Цялата измет на човечеството е с О-краина. Нормалните, обаче сме зад Путин и Русия.
общото им наименование е

2023.02.23 | 22:38

3
либерасти краварски васали
Любомир Цонев

2023.02.23 | 23:46

5
Ораторът от Лужники е много болен. За лудостта няма лечение . Само Чичо Петър може да му помогне.

2023.02.23 | 23:07

4
А Александър Томов си завира фидето в задника, така протестира срещу путин и други важни за него неща
Колко жалка е

2023.02.23 | 22:33

2
ботоксовата матрьошка.

Добави коментар

Водещи новини