Хеликоптер на руското президентство падна в Москва. Има ранени

  • 27 януари 2023 14:17

  • 989
  • 11
Хеликоптер на руското президентство падна в Москва. Има ранени
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Няколко души пострадаха при падане на хеликоптер от авиоотряда на Президентството на Руската федерация", това написа вестник "Украинская правда".

"Инцидентът стана днес на московското летище "Внуково", посочи още изданието.

"Вертолет Ми-8 катастрофира малко след излитането си. Няколко души получиха различни по степен травми", добави медията.

"Основната версия за причината за падането на летателния апарат е грешка на пилота", допълни вестникът.

Руски бизнесмен загина в катастрофа с хеликоптер

Валери Зайцев
989 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.27 | 18:34

3
Кризата в Украйна започна, когато рускенефа и Путлерофашистите не приеха волята на украинския народ да ходи по Европейски път и накараха тогавашната марионетка на русия - Янукович да подпише дългогодишен договор с рускенефа за сътрудничество, което напрактика откъсна Украйна от Европейският и път! За това и се получи ''Майдана'' Защото украинците искат да са европейци а не азиатци, като рснаците! Ето за трова и рускенефа откъсна Крим от Украйна и за това се опитва да отцепи Донбас от Украйна! За това се бият сега украинците защото не искат да са част от маркобесието на Путлерофашистите а искат да са ЕВРОПЕЙЦИ! СЛАВА УКРАИНИ!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.29 | 23:21

11
Сифилистичните малки мозъчета на русофилите още не са разбрали, че сега Украйна гради ИСТОРИЯ отбранявайки се от руската агресия, фашизъм и братоубийство! Историята НИКОГА няма да прости на Путинова русия за стореното ! СЛАВА УКРАИНИ! ✌️
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.27 | 18:53

7
Пуснете немските Леопарди да ловиват Орки по украинските полета! СЛАВА УКРАИНИ! ✌️
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.27 | 18:50

6
Европа не измръзва тази зима. Дори и Господ е на страната на Украйна защото ни дари със топла зима докато руснаците ги стегна як студ! Светът вече няма нужда от руската газ и нека разпадането на Руската Педерация започне! ! Слава Украини! ✌️
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.27 | 18:47

5
Имам новина за вас руски фашисти и братоубийци! русия губи войната и не може да направи нищо повече , колкото и пушечно месо да мобилизира от русия :) СЛАВА УКРАИНИ! ✌️
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.27 | 18:37

4
Прихванат телефонен руски разговор между двама руски войници! В разговора си говорят, как когато отстъпвали от Лиман той (руският войник и другарите му) ходили от къща в къща изнасилвали украинките и ги разстрелвали след това! А мъжете ги взимали в плен! ЕТО СРЕЩУ ТОВА СЕ БОРИ УКРАЙНА, СРЕЩУ РУСКИТЕ ФАШИСТИ! СЛАВА УКРАИНИ!
Катюша

2023.01.28 | 01:25

10
Има нещо много гнусно и противно в това, че само промити болшевишки мозъци на БСП.елерасти, зашищават жужето и рашистите му, в избиването на жени, деца и старци. Все пак морала на един болшевишки комуняк, е колкото на един амазонски канибал.

2023.01.27 | 22:41

9
Точно такъв на снимката, нямат

2023.01.27 | 21:27

8
густоооо, мрете орки
Ukraina55

2023.01.27 | 16:25

2
Само така всички руски въртолети да падат във Москва и да я опожаряват,пожелавам още руски въртолети да паднат във Москва и Кремал ха ха ха.Всеки разбил се руски въртолет със няколко руски изчадия по малко,колкото повече руски въртолети падат по добре,Москва ще я изгорят ха ха ха.Тъи като частите за руски въртолети са блокирани от запада,толкова повече руските въртолети ще падат,още руските въртолети със мъртви руски свине на борда ха ха ха.Трябваше Медведев да е на въртолета зада можеше това тъпо изчадие да отиде във АДА да се пържен.
Ukraina55

2023.01.27 | 16:24

1
Само така всички руски въртолети да падат във Москва и да я опожаряват,пожелавам още руски въртолети да паднат във Москва и Кремал ха ха ха.Всеки разбил се руски въртолет със няколко руски изчадия по малко,колкото повече руски въртолети падат по добре,Москва ще я изгорят ха ха ха.Тъи като частите за руски въртолети са блокирани от запада,толкова повече руските въртолети ще падат,още руските въртолети със мъртви руски свине на борда ха ха ха.Трябваше Медведев даде на въртолета зада можеше това тъпо изчадие да отиде във АДА да се пържен.

Добави коментар

Водещи новини