Русия наказва агресивната реторика на Великобритания с нови санкции

  • 12 януари 2023 13:39

  • 657
  • 9
Русия наказва агресивната реторика на Великобритания с нови санкции
©
Слушай новината Слушай новината

Москва разширява списъка си със санкции срещу британски граждани, съобщава ТАСС.

На още 36 политици, служители по сигурността и журналисти от Великобритания се забранява да влизат в страната.

"С оглед на антируския курс на правителството на Обединеното кралство, което продължава активно да използва механизъм за персонални санкции и води интензивна пропагандна кампания с цел дискредитиране и изолиране на страната ни на международната сцена, беше взето решение за допълнително включване в забранителния списък на Русия на редица членове на британския кабинет, служители по сигурността и британските медии (общо 36 души)", посочват от руското външно министерство.

Ведомството твърди, че Лондон умишлено отказва да води конструктивен диалог, като по този начин "продължава да разширява линията на конфронтация и заедно с Вашингтон разпространява невярна информация за Русия, подклаждайки русофобски настроения".

Британското разузнаване: Руско-беларуските учения не са подготовка за инвазия

"Враждебните действия и агресивната реторика на британските официални лица няма да останат без адекватен отговор и подкрепата на неонацисткия режим в Киев ще струва скъпо на неговите западни господари. Историята ни учи, че не всеки е в състояние да разбере очевидните факти", допълват от министерството.

Последвайте канала на

Калина Христова
657 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.13 | 10:22

8
Баси ''ПУТЛЕРОФАШИСТКА АРМИЯ'' не могат едно малко градче да превземат като хората! От два дни РУСКИТЕ KYPВИ реват, че Соледар бил превзет а там украинците все още отблъскват ''ВАГНЕРОВЦИТЕ'' които стъпват върху труповете на другарите си за да избиват украинци и за империалистичните мераци на диктатора Путин! СЛАВА УКРАИНИ! ✌
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.13 | 13:43

9
300 + дни от 3-дневната му война. Той възроди Съветския съюз: - икономиката е съсипана - рублата потъва - всеки иска да избяга - губят война, за която обвиняват САЩ И на фона на всичко това в главите на русофилите Путин остава велик стратег. СЛАВА УКРАИНИ!
бай Грую

2023.01.12 | 19:31

7
Ингилизите са най-долните мастии и само бой и ебън ги оправят
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.12 | 18:44

6
ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ УМИРАТ ЗАРАДИ ВОЙНАТА ,КОЯТО РУСИЯ ДОВЕДЕ В ЕВРОПА! Само МАЛОУМНИК може да застава на страната на агресори и неправдата! НО СЪДБАТА Е ОТРЕДИЛА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ ВАС! СЛАВА УКРАИНИ!
Анонимен

2023.01.12 | 18:41

5
МоГилизацията на руската армия е в разгара си. Материала е на свършване и Путин трябва да направи нова моБилизация.
Анонимен

2023.01.12 | 18:41

4
На международната сцена Русия може да прави само свирки.

2023.01.12 | 16:19

3
АЗ ИНГИЛИЗИНА, тааман мислех да мигрирам кам кенефа, а тоа ма туриа у списъко.
Ukraina55

2023.01.12 | 15:32

2
Русия само може да си завре санкциите отзад дълбоко във задника си и да пърди като разпорен задник ха ха ха.Рускитеви санкции немогат дани навредят за разлика от наще санкции които разпадат Русия и я изолират от световните пазари.Русия стана кенеф и разорена,така че санкциите си ги заврете отзад руски свине ха ха ха.Парите и власта са във ЕС а руските свине биват размазвани.Руски изчадия,нямате търговия,нямате пари и нямате производство и тъните във бедност и мизерия,дори банките спряха да работят със вас ха ха ха.Русия я изнасилват здраво отзад.
Ukraina55

2023.01.12 | 15:29

1
Русия само може да си завре санкциите отзад дълбоко във задника си и да пърди като разпорен задник ха ха ха.Рускитеви санкции немогат нани навредят за разлика от наще санкции които разпадат Русия и я изолирват от световните пазари.Русия стана кенеф и разорена,така че санкциите си ги заврете отзад руски свине ха ха ха.Пароте и власта са във нас и ЕС а руските свине биват размазване.Руски изчадия,нямате търговия,нямате пари и нямате производство и тънките във бедност и мизерия,дори банките спряха да работят със вас ха ха ха.

Добави коментар

Водещи новини