Експлозия в руския град Курск

  • 03 януари 2023 09:55

  • 6435
  • 6
Експлозия в руския град Курск
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Силна експлозия е чута тази нощ в руския град Курск. Това съобщи Telegram-каналът "Типичный Курск".

Звукът от силна експлозия е бил чут в района на Железнодорожния район.

Според потребители на социалната мрежа в района на Муриновка се е чула експлозия. Съобщава се за "единична експлозия, но силна".

В коментарите се казва още, че три пожарни коли са били забелязани да се движат към Подшипзавод, пише news.bg.

Експлозия край военното летище в Кабул, има жертви

Местните власти все още не са уточнили информацията по никакъв начин.

На 2 януари властите в руската Белгородска област съобщиха за обстрелвано село.

Преди това, на 27 декември, двама служители на граничния отдел на ФСБ, които пътуваха с БТР, попаднаха на мина в руската Курска област.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6435 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.01.04 | 22:02

6
1.Западните банки запорираха половината от парите на Путлерофашистите и ще ги използват за възстановяване на Украйна, това са над 600 милиарда долара! 2.Затвориха руските сктокови пазари. 3. Инвестиъторите напуснаха Рускенефа! 4 Инфлацията в рускенефа е над 20% средната в Европа е 8% вие сравнявайте руската рубле се срина с 40% ! 5. Дори и преди санкцийте икономиката на Путлерофашистите беше смешна, голяма колкото тази на Италия! Колкото нефт и газ да имат Путлерофашистите ВЕЧЕ НЕ ГО ПРОДАВАТ и фалитите започнаха да се случват в русия! Скоро ще им фалира и пенсионната система! Чуждите инвестотиро , като Нестле, Адидас, Найк, и много други напуснаха и така над 200 милиарда долара напуснаха рускенефа! Безработицата в Путлерланд достигна звездите и стана 10% . Рускенефа загуби над 11% от Брутният вътрешен продукт! Храна се намира трудно вече в Путлерланд! Да не говорим за изтичането на мозъци пт рускенефа, всички разумни и образовани хора БЯГАТ от ядреният рай на Путлер! И нещата ще стават все по-зле за рускенефа ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА! Всичко, което написах е истина а не зизмислици, както са свикнали да пишат РУСОФИЛИТЕ тук! СЛАВА УКРАИНИ!
Ukraina55

2023.01.03 | 13:27

2
Браво,горете мръсни руски мърши,горете във ужас и разруха.Като знам тъпите руски мърши ще изкарат че украинците са ги ударили със ракета,тъпите руски прасета ха ха ха.Горете мръсни руски свине само смърт за вас,още няколко шибани руски свине,станаха на пържен бекон ха ха ха.Гори Русия гори и умираите руски прасета АДА висе стоварва от горе хе хе хе.Мъртвия руски паразит е добрият руснак.Смърт за Русия.
Трутунькьо

2023.01.03 | 17:42

5
Да го духа бе свиня украинска. Просяк мърляв.
Ukraina55

2023.01.03 | 14:04

4
Браво на руските сепаратисти и бунтовници,които водят воина със собственото си диктаторско,терористично правителство на русия и срещу Путин дигтатора да бъдат свалени от власт ха ха ха.Руските бунтовници се навдигнаха и започнаха да правят атентати във Русия и да избиват руски свине терористи.
Ukraina55

2023.01.03 | 14:03

3
Браво на руските сепаратисти и бунтовници,които водят воина със собственото си диктаторско,терористичното правителство на русия и срещу Путин дигтатора да бъдат свалени от власт ха ха ха.Руските бунтовници се навдигнаха и започнаха да правят атентати във Русия и да избиват руски свине терористи.
Ukraina55

2023.01.03 | 13:26

1
Браво,горете мръсни руски мърши,горете във ужас и разруха.Като знам тъпите руски мърши ще изкарат че украинците са ги удари със ракета,тъпите руски прасета ха ха ха.Горете мръсни руски свине само смърт за вас,още няколко шибани руски свине,станаха на пържен бекон ха ха ха.Гори Русия гори и умираите руски прасета АДА висе стоварва от горе хе хе хе.Мъртвия руски паразит е добрият руснак.Смърт за Русия.

Добави коментар

Водещи новини