Поделение и военно окръжие горяха в Русия

  • 23 декември 2022 13:11

  • 836
  • 5
© Getty (архив)

"Пожар избухна в поделение на Россгвардия (военизирано подразделение на подчинение на руското вътрешно министерство) в Москва", написа в. "Украинская правда".

"Инцидентът стана тази нощ. Огън избухна в гаражно помещение. Малко по-късно пламъците се прехвърлиха към общежитието, където са спели бойци от Росгвардия. Заради огнената стихия в западната част на Москва бяха изпратени десетки коли на противопожарната служба. Огънят бе потушен. Няма данни за пострадали", добави медията.

"Приблизително по същото време бе запалено военното окръжие в село Ивантеевка (в южната Саратовска област). Неустановени лица хвърлиха по сградата коктейл Молотов. Бутилката със запалителност течност е повредила кабинета на началника на военното окръжие", посочи още вестникът.

Eксплозии на две руски военни летища, най-малко трима са загинали

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
836 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.23 | 16:14

3
Путин за пръв път използвал думата "война", която води в Украйна и бил готов на преговори. Всички военни действия приключвали с преговори?! За какво ли си мисли, че може да преговаря? Войната приключва тогава, когато той освободи незаконно окупираната чужда територия. Какво ли, което не знаем, ще е предмет на неговите преговори? Да му се подари чужда територия? Светът да купува петролните му продукти? Цял свят да стане Евразия? Интересни преговори ще са !!! СЛАВА УКРАИНИ!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.12.24 | 16:47

5
Американските щати пеят песни , военните им пеят песни и поздравяват всички за Рождество Христово! Военновъздушните им сили пеят християнски песни, Бреговата им охрана пеят песни, Пехтинците им пеят песни, Моряците им пеят християнски песни и т.н.т! А рашистите нападат и убиват украинци вместо да пеят християнски песни! И как рашистите ще пеят християнски песни, като ислямиста Кадиров е сред тях?! :) СЛАВА УКРАИНИ! ✌
Анонимен

2022.12.23 | 17:44

4
Реки от милиарди тръгват към Украйна под формата на оръжие. Пет мобилизации няма да са достатъчни на Путин да се противопостави на Украйна.

2022.12.23 | 13:54

2
Браво на Руския народ. Никой не иска тази война в Украйна. Самите Руснаци ще се избавят от джуджето-диктатор донесло толкова мъка и на Русия и на Украйна.

2022.12.23 | 13:48

1
путьо трябва да забрани пушенето в армията. Че така си отиде кораба мАсква, няколко летища и куп дурги обекти ...

Добави коментар

Водещи новини