Шефът на руската фирма Вагнер: Бивш генерал от морската пехота на САЩ се сражава в редиците ни

  • 26 ноември 2022 16:37

  • 3899
  • 85
Шефът на руската фирма Вагнер: Бивш генерал от морската пехота на САЩ се сражава в редиците ни
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Водачът на руската наемническа групировка "Вагнер" Евгений Пригожин заяви вчера, че "бивш генерал" от морската пехота на САЩ се е присъединил към тази частна армия, чиито бойци се сражават по-специално в Украйна, предаде АФП, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13665

В отговор на въпрос от финландския в. "Хелсингин саномат" руският бизнесмен каза: Във "Вагнер" няма много финландски граждани - към 20 души. По очевидни причини не мога да ви дам точна информация за тях.

"Имам много добро мнение за финландците на бойното поле. Те се бият в състава на британски батальон (който е част от "Вагнер"), командван от американски гражданин, бивш генерал от Корпуса на морската пехота", добави Пригожин.

Получил прякора "готвача на Путин" заради договорите на негова фирма за обществено хранене с Кремъл, Пригожин е смятан за милиардер, забогатял благодарение на договори с държавата. Наложени му са санкции от ЕС и САЩ.

През септември той за пръв път разкри, че през 2014 г. е създал групировката "Вагнер", за да се сражава в Украйна, и призна, че наемниците му присъстват в Африка, Близкия изток и Латинска Америка.

От години има подозрения, че "Вагнер" играе роля в осъществяването на амбициите на Кремъл, по-специално в Украйна, където наемниците бяха на предната линия на офанзивата, предприета от Москва през февруари.

Осъден за убийство бивш руски полицай загина в Украйна

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3899 85

Свързани новини

Коментари 85

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 18:31

18
А колко руснаци и беларус исе сражават на страната на Украйна?! :) СЛАВА УКРАИНИ! ✌
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.28 | 09:16

85
Украинците ще се справят със трудностите и ще се отърсят от руския упадък и тероризъм! Но ние да му мислим, с руски марионетки, като Копейкин и Радев, които ни дърпат назад! Вече над 30 години не можем да се оправим точно заради такива хора! А Украйна ПОМЕНТЕ МИ ДУМАТА след войната ще се възстановят за 10 години и дори ще ни задминат! САЩ, ЕС, и други държави ще направят ''плана Маршал2'' и Украйна ще стане световен фактор! СЛАВА УКРАИНИ! Долу руските марионетки! ✌
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.28 | 08:48

84
„На руснаците, които се подиграват, че украинците стоят без светлина (ток), ще кажа: Нашите свещи горят за вашето упокоение“, заяви главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валери Залужни. Слава на Украйна!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.27 | 13:22

82
"Ако русите проляха кръв, то ние българите не проляхме вода. Сто милионна Русия изгуби 40 000 войници и два милиарда лева. За избитите си синове те взеха Бесарабия и цяла област в Азия, а за изхарчените рубли те взеха тройно военно обезщетение от Турция. За окупацията те взеха и от нас двадесет милиона. А ние? От три милиона народ ние дадохме жертва 100 000 души; опустошенията и пепелищата погълнаха цели натрупвания от векове, чиято стойност надминава десет милиарда. И какво получихме? Отечеството ни – разделено на пет части и раздадено по милост на различни държави. И още – едно натрупано опекунство, което ни души всеки час, което ни спъва на всяка стъпка. Не, ние ще хвърлим туй руско опекунство и Ваше Височество трябва да останете начело на тая борба.” СТЕФАН СТАМБОЛОВ

2022.11.27 | 10:52

80
КУУУУУУРВОООООООО
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 22:12

70
Слава Украини! :)
Анонимен

2022.11.26 | 21:43

68
Слава на Украйна! Смърт за Путлерофашизма!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 21:30

66
Руските окупатори преместиха администрацията си в град Геническ - "временна административна столица" на Херсонска област в състава на РФ.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:30

63
Още в началото на войната се отбеляза липсата на свръхтанка Т-14, стъпил върху свръхплатформата "Армат". За пръв и единствен път това чудо бе видяно по време на парад на Червения площад през 2015-а година. Оттогава и до днес за него се говори само в бъдеще време: "ще се произведат първите серийни образци"; "ще постъпят на въоръжение първите бройки"; "скоро започва масовото производство". И така до 2021-а година, когато този вид съобщения изчезват. Ясно е какво е станало. Има един танк Т-14. Той е показан на парад и е огледан от Рогозин. За следващите, да речем 1000 бройки, държавата е превела парите на производителя. Парите са надлежно отчетени. Танк обаче няма, тъй като парите за него са откраднати. Същото е положението с другите руски "свръхоръжия": видяхме ги на фотошоп (дори Путин веднъж ни запозна с такъв), но не ги видяхме във войната.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:28

62
Демонстрация на московски рашисти под наслов "На Вашингтон". Предвождани са от макет на ядрена ракета САРМАТ. Оратора крещи - "Те просто ще умрат, а ние като мъченици ще попаднем в Рая".
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:27

60
Демонстрация на московски рашисти под наслов "На Вашингтон". Предвождани са от макет на ядрена ракета САРМАТ. Оратора крещи - "Те просто ще умрат, а ние като мъченици ще попаднем в Рая". БАСИ ПУТЛЕРОФАШИСТИТЕ :)
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:27

59
СЕНЗАЦИЯ! Шок! БОМБА! Боян Чуков при Петър Волгин по БНР каза току-що, че “прословутата властова вертикала в Руската федерация се оказа ужасно прогнила и корумпирана”! Когато пуснат линка* на сайта на БНР, ще го добавя, но така прозвуча сензационното твърдение на г-н Чуков, който е чест гост на радио-водещия — ту в Политически НЕкоректно, ту в ”12+3”.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:27

58
Много хора изпаднаха във възторг, когато разни руски фашисти като Чуков и Волгин започнаха да обсъждат "прогнилата от корупция вертикала на властта в Русия". Не бързайте. Тези мурзьлки просто вече се надяват да дойде някой след Путин, истински руски фашист със здрава ръка, който да въздаде справедливост, да постави всеки на мястото му и победоносно да влезе в Киев. След това да поведе ордите срещу "гнилия Запад" и т.н. знаете нататък мокрия сън на путлер-зомбиадата - "на Берлин!".
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:26

57
Як скандал между мобилизирани и командване. Накратко - обучението е про-форма, без никакъв смисъл, стрелят на "сухо" по въображаем противник, на танков полигон. Две седмици нищо не са правили, а после ги водили няколко пъти да пострелят с по 15 патрона. Истината е, че никой не разчита тези хора да живеят по-дълго от две седмици. Това е норматива за необучена сбирщина на предна линия.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:26

56
"Русия е тук до ноември" (руzzнаците обичаха да цвъкат билборди из окупираните територии с лозунги "Руzzия е тук завинаги")
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:25

55
"Русия е тук до ноември"
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:24

54
Най-малкото, което НАТО ще направи е да засили ПВО на страните около Украйна, дано това включва и България, като определено С-300 няма да е част от тази организация, защото е заплаха за изтребителите, които също ще бъдат поставени в готовност. Това ще позволи да се засили и ПВО на Украйна с предоставени от различни странни ЗРК и изтребители, да се засили помощта с въоръжение и боепропаси, за да се спре по-бързо терора над украинците, който поради неточност на руските системи и проблеми в командването и управлението може да предизвика въвличане на НАТО във войната, независимо от сдържането от наша страна. За съжаление МиГ-29 не могат да участват в ПВО (те са способни само за въздушно патрулиране в обстановка без военна заплаха и естествено за "въздушни паради при слънчево време"). Това означава, че за ПВО ще са нужни изтребители на съюзниците, а нашите МиГ и ЗРК трябва да се извадят от дежурство. Естествено добре ще е това да позволи да ги дадем на украинците, ако могат да се ползват в реални условия и колкото от тях могат.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:22

52
През всичките тези осем години след 2014-та украинската армия воюва с руската армия в Донбас в необявена и до днес от Русия война. Очевидно не е съвсем правилно войната между двете държави да се нарича гражданска? Украйна не „бомбардира Донбас осем години“, а стреля по руските военни и онези, които са воювали на страната на Русия, а те, от своя страна, отвръщат на огъня. За съжаление, това не можеше да мине без жертви сред цивилното население и от двете страни, а Путин цинично се покрива с тези жертви.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:21

51
Приблизително половината български граждани подкрепят Путин, войната и вероломната, непредизвикана руска агресия срещу Украйна. Вероятно в болшинството си и чисто статистически модераторите на българския Фейсбук са се случили именно от горната група. Няма друго обяснение за случаи като този тук и други подобни, с известни про-европейски и про-НАТО публични личности с блокирани профили във Фейбук. Постовете класифицирани като "хейт спийч" са смехотворни и очевидно никакъв бот не би успял да "вдене" къде точно е "хейта". Очевидно е, че за съжаление мениджмънта на местно ниво и контролиращите нехаят или нарочно си затварят очите. Много е вероятно и този профил скоро да бъде блокиран за ре-пост на публикацията на Христо Комарнитски по-долу. Още един пример от последните дни - журналиста Асен Генов беше блокиран за 24 часа за изречението: "Не, Лавров не е в болница..."
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:20

50
Пътническият самолет на Malaysia Airlines от полет MH17 е бил свален на 17 юли 2014 г. от зенитна ракета "Бук", изстреляна от поле край Первомайск в Източна Украйна, реши днес специален съд в Нидерландия. Според съдиите това е дело на проруски сепаратисти, които са били под контрола на Москва.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:20

49
Това е Казахстан - държава, която се явява военен съюзник (поне на думи) на Русия. Считано от 3 октомври в Казахстан прекратиха излъчването на руски телевии. На това видео може да видите и реакции на обикновени казахи при вида на Z-свастиката на руски автомобили. Викат полиция, вдигат скандал или собственоръчно премахат рашисткия символ. Друг казахстанец на бензиностанция исказва възмущение си пред руснак и пита - "...днес си дошъл със свастика? а утре с танка ще се върнеш да газиш родната ни земя?"
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:20

48
Аз не разбирам от военна стратегия и тактика, нито от технически параметри на въоръжението, но разбирам от числа и сметки. Та към всички, дет сънуват победата на Съветската армия - пичове Вие сериозно ли? Общо тия 77млрд. долара(вече дадени+поискани) представляват 10,8 % от текущия военен бюджет на САЩ И Слушайте внимателно - няма да повтарям! Тия 77 млрд долара представляват 1,2% от БВП на САЩ само за третото тримесечие на текущата година. Пак да питам - вие сериозно ли сънувате победа? Че това си е гавра с труп бре!!!! Altogether, the Biden administration received Congressional approval for $40bn in aid for Ukraine for 2022 and has requested an additional $37.7bn for 2022. More than half of this aid has been earmarked for defense. These sums pale into insignificance when set against a total US defense budget of $715bn for 2022. The assistance represents 5.6% of total US defense spending. Като цяло администрацията на Байдън получи одобрение от Конгреса за 40 милиарда долара помощ за Украйна за 2022 г. и поиска допълнителни 37,7 милиарда долара за 2022 г. Повече от половината от тази помощ е предназначена за отбрана. Тези суми ca незначителни, когато се съпоставят с общия бюджет за отбрана на САЩ от 715 милиарда долара за 2022 г. Помощта досега представлява 5,6% от общите разходи за отбрана на САЩ.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:19

47
След паметници, музейни експонати, бидета, перални, миксери, сешоари и един енот от зоопарка - руските солдати са освободили жителите на Херсон (територия, която твърдят била вече руска?) и от ценностите съхранвани в банкови трезори.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:18

45
Михаил Зигар в Der Spiegel: "Всички мои източници в Москва са на едно и също мнение: всичко се е променило. След Херсон почти никой не вярва в Путин. Най-адекватното сравнение от съвременната епоха е това с Милошевич. Ето как оценява перспективите на Путин моят източник, близък до администрацията на президента: "Той винаги се е страхувал да показва слабост – а сега я показа и за всички е очевидно, че ще бъде унищожен. В най-добрия случай му остава още половин година." Разбира се, [моят източник] не може точно да предскаже какво ще се случи с Путин – това, с което разполага, е по-скоро усещане, отколкото конкретно знание. Големите руски бизнесмени, които до неотдавна твърдяха, че предстоящата зима ще бъде крайно трагична за Украйна и страшно изпитание за Европа, сега изцяло преразгледаха своите прогнози. Това не означава, че някой от тях е готов да прояви инициатива – но всички са в очакване нещо да се случи. Армията е още по-радикална. Там тлее огромно недоволство към цялата администрация на окупираните територии, както и към военната операция като цяло. Общото схващане е, че единствената цел на московските чиновници е да смучат пари. Всичките копиеносци на заместник-шефа на президентската администрация, който отговаря за "интеграцията" на Херсонска област, всъщност само са грабили. Изобщо не са се опитвали да възстановяват региона – сякаш предварително са знаели, че всичко това е безмислено. И все пак в огромната част от моите разговори изпъква едно обстоятелство. Много от онези, които безпощадно критикуват Путин, решенията му и самата война, не осъзнават в каква степен способността им да мислят критично е проядена от пропагандата, как тя се е вкоренила в тях. Почти всички рано или късно заявяват, че тази война е дело на Запада, че това е капан, в който Путин е бил примамен. Даже и по-лошо: че американците правят всичко възможно, за да унищожат Русия и руснаците – тъй че тази война няма да приключи дори и след падането на Путин. Защото тогава армията уж щяла да поеме командването и да продължи битката. Звучи доста страшно – понякога ми се струва, че някои от моите събеседници са се побъркали под влиянието на пропагандата. И въпреки това, отчитайки колко драматично се е променила оценката им на ситуацията през последната година и колко бързо се е изпарила увереността им в непобедимостта на Путин, има надежда, че сегашното конспиративно мислене също няма да продължи дълго." Превод Манол Пейков via Руский борщ
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:14

42
Без да имат ни най-малка представа какво се е случило в Донбас, много хора лесно подхващат и разпространяват мита за геноцида над "руско-говорящите". (практически за пръв път в историята руската пропганда успя да измисли подобен признак за "геноцид" - владеенето на определен език.) И все пак, нека разгледаме някои примери - Мариупол - градът се превърна в убежище за рускоговорящи хора бягащи от Донбас след 2014. Дори държавни висши учебни заведения бяха преместени там от разкъсвания от войната Донбас. Мариупол имаше рускоезичен кмет - Вадим Бойченко, а официалният сайт на града беше на руски. Градът беше един от най-бързо развиващите се в Украйна и украинската армия не бомбардира хората там само защото говорят руски или защото някой ги мисли за руснаци. Въпреки периодичните обстрели от територията, контролирана от т. нар. ДНР, в Мариупол цареше относително спокойствие. Това спокойствие свърши през февруари 202
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:14

41
Тоталното иZперкване! “Руският патриарх Кирил, известен още със светското си и агентурно име Гундяев, заяви, че бъдещето на света зависи от бъдещето на Русия на нейната църква. „От бъдещето на нашето отечество, нашия народ, нашата църква зависи, в пълния смисъл на думата бъдещето на света“, заяви Кирил в своя проповед, цитирана от сайта Патриархия.ru. Той държа реч в подкрепа на руската инвазия в Украйна. В нея той призовава архиереите към „патриотично възпитание“ и „лично участие в изхранването на руското воинство и доброволците“. „Ние трябва да ги подкрепим — и с думи, и с дела, и материално“, казва Кирил. Според него, нападайки Украйна, Русия се бори със „световното зло“. „Ние като църква трябва да вземем участие в борбата на нашето отечество със световното зло, с тази проказа, с това антихристко движение, което може да погуби и целия свят, и Русия“, добавя той. Кирил призовава още църковните деятели да "вдъхновяват воините“, да „работят с интелигенцията, с медиите“. Водачът на руската църква казва още, че Русия „се бори с антихриста“: „Всички сили на антихриста ще бъдат хвърлени срещу нашата страна. (…) Трябва да се мобилизираме. Всеки трябва максимално да изпълнява своя дълг, да отиде там, където вчера още не сме били, при тези, на които вчера още не умеехме да говорим правилно.“
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:13

40
Руските войници - най-често млади мъже в разцвета на силите си - са поставени в среда, в която смъртта е ежедневие, а жестокостта е средство за сломяване на духа на врага. Те също така знаят, че ако попаднат в ръцете на врага, също има вероятност да им бъде отговорено с бруталност. До края на войната или най-малкото до края на собственото им присъствие в Украйна, има немалка вероятност да умрат или най-малкото да видят смъртта на свои другари. Когато се върнат у дома, много от тези мъже, идващи най-вече от бедните републики в състава на Руската федерация, ще бъдат посрещнати не с лаври и хвалби, а с липса на възможности и мизерия. ***** Русия и преди е минавала по този път. Войната в Афганистан между 1979 г. и 1989 г. доведе до рязко покачване на престъпността в страната. След нейния край хиляди бивши войници попадат в затвора. Около 75% от семействата на ветераните се разпадат, а 60% от тях изпадат в зависимост от алкохол и/или наркотици. Сега очакванията са, че нещата ще са по-зле. Сегашният конфликт в Украйна е много по-кървав от войната на СССР в Афганистан. Там за 10 години загинаха около 15 хил. души, докато в тази война оценките на експертите говорят за грубо поне 20 хил. убити и още 3-4 пъти по толкова ранени.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:13

39
Стаите на евродепутатите, които гласуваха против признаването на Русия като спонсор на тероризма, бяха облепени с плакати: „С гласа си подкрепям тероризма“. Такива са и петима български евродепутати начело със Станишев и Елена Йончева.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:10

37
„На руснаците, които се подиграват, че украинците стоят без светлина (ток), ще кажа: Нашите свещи горят за вашето упокоение“, заяви главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валери Залужни. Слава на Украйна!
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 20:08

36
Рускенефа потъва, Путлерофашистите губят войната! Украинците счупиха зъбите на Путлерофашситите на Путин, на ислямистите на Кадиров и на наемниците на Асад! СЛАВА УКРАИНИ! ✌
Педерастите на НАТО

2022.11.26 | 19:08

26
Казвам ти веднага колко... точно нула тъпак, украинци няма, всички са руснаци, по скоро украинци се сражават във руските редици
Педерастите на НАТО

2022.11.26 | 19:08

25
Казвам ти веднага колко... точно нула тъпак, украинци няма, всички са руснаци, по скоро украинци се сражават във руските редици
Няма как, да не си соросоиден трол-педал

2022.11.26 | 18:41

23
ГАДНИТЕ ПЛАТЕНИ СОРОСОИДНИ ТРОЛ-ПЕДАЛИ , ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКЗЕКУТИРАНИ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА, КАТО САУДИТСКА АРАБИЯ. ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ ВРАГОВЕ.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 18:33

21
7. Потвърждавайте отново и отново, докато не започнете сами да вярвате в това, че Русия като държава няма специални права. 8. Че вашата "култура", колкото и велика да е била някога, не може да ви служи като индулгенция и да ви дава никакви специални привилегии (копие от посланието - германското и френското правителство). 9. Не си спомняйте убедително опроверганата теория от училищния учебник, че Версайският договор е довел до Хитлер. Това е бил германски пиар трик. Самият ѝ автор, икономистът Джон Кейнс, по-късно съжалява, че е защитавал тази позиция. 10. Разберете, че пътят ви към семейството на цивилизованите държави, които се възприемат сериозно, ще бъде дълъг и трънлив. Той ще бъде наблюдаван отблизо и може би най-внимателно - от тези, които сте потискали най-много. 11. Разберете, че в света има редица държави, по-големи от Русия, които никога не са извършвали такива отвратителни престъпления, каквито руснаците са извършили срещу своите съседи. Тези страни заслужават повече внимание и помощ от вас. 12. Никога не - чуйте, никога - не хленчете: "Но руснаците пострадаха най-много." Това, което си причинявате или сте си причинили, си е ваша работа. А това, което сте забъркали с другите, като се започне от японците и се продължи по цялата ви граница до Финландия, ни засяга. И, независимо дали ни харесва или не, тези, които не са преживели вашите престъпления, в крайна сметка ще имат по-малко думата по въпроса от тези, които са ги преживели. 13. Осъзнайте, че преди да се обсъжда какъвто и да е "план Маршал" (за Русия), 13A. Украйна трябва да бъде възстановена. Вие ще трябва да участвате в тези усилия, ако нямате право на глас,
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 18:33

20
Бившият президент на Естония Томас Хендрик Илвес написа няколко PR съвета за руските либерали: 1. Престанете да бъдете самовлюбени. Не говорете за "плана Маршал" за Русия, когато тези, които трябва да го финансират, ежедневно четат доклади за нови зверства в Украйна. 2. Не наричайте западните хора нацисти само защото не искат руснаците да отидат в техните страни. Виждали сме твърде много злоупотреби, нападения и дори насилие срещу украински бежанци и графити "Z" по стените на хилядолетни катедрали, за да го търпим. 3. Не ни заплашвайте с ужасни сценарии за бедствия, в случай че откажем да ви помогнем финансово. Това се нарича шантаж или изнудване. Никой не обича да му се искат пари. 4. Проявете известна отговорност и разкаяние за престъпленията на Русия. "Не бяхме ние" не върши работа, когато всички знаем, че либерал №1 наричаше грузинците "гризачи" и оправдаваше анексирането на Крим. 5. Осъдете войната срещу Украйна (Винаги и всеки път, когато пишете или казвате нещо. ) 6. Осъдете многовековното насилие, империализма и колонизацията на съседите на Русия и заявете, че разбирате, че историята налага специални задължения на всяка бъдеща Русия.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.11.26 | 18:32

19
„На руснаците, които се подиграват, че украинците стоят без светлина (ток), ще кажа: Нашите свещи горят за вашето упокоение“, заяви главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Валери Залужни. Слава на Украйна! * упокоение на душите на загинали или починали
⛔➖⛔✌️Дecи Tpифoнoвa✌️

2022.11.26 | 23:02

73
☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…И Дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове!: yerl.org/1Cm1x ☞...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe, cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸: yerl.org/lwyAm ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz
✯Янa Гъpkинятa✯

2022.11.27 | 20:42

83
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞Cвoдниk = DОMUZ☜☞: tiny.cc/o230vz ☞ Cвoдничka = Cвинkя-Maтopицa!☜☞: tiny.cc/r230vz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Kмeт - ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo! ☞Koмyниcти, Дeцa нa Koмyниcти, Внyци нa Koмyниcти-CAМO ДO CТEНAТA! ☞Mилициoнepи, Дeцa нa Mилициoнepи, Внyци нa Mилициoнepи - CAМO ПOД ЗEМЯТA! ➤Koльo Kитaeцa: Kpaдцитe и измaмницитe, kоитo ви yпpaвлявaт: tiny.cc/8331vz ➤Koльo Kитaeцa: Tpитe злokaчecтвeни тyмopа нa Бългapия: tiny.cc/d331vz ➤Koльo Kитaeцa: Бaндитckитe гpyпиpoвkи, koитo ви yбивaт: tiny.cc/28pzuz ➤Koльo Kитaeцa: Beнциcлaв Aнгeлoв-Чиkaгoтo и Kocтaдин Kocтaдинoв-Koпeйkин: tiny.cc/4cnzuz ➤Koльo Kитaeцa: Kpaдливaтa Cвиня Kapakaчaнoв: tiny.cc/sdv0vz ➤Koльo Kитaeцa: YБИEЦЪT Axмeд Дoгaн: tiny.cc/1m01vz ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчa Toдop Cлaвkoв и Гpoзнaтa мy cecтpa: tiny.cc/yl01vz
☪Гюлчeн = Юлka

2022.11.27 | 03:21

78
☞Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa koмпpoмaти c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт вcичkи c тeзи koмпpoмaти!: yerl.org/ttk6V ☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НА КОЛ!: yerl.org/crXJp
†❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW

2022.11.26 | 23:05

75
☞Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa.: yerl.org/AIcl7 ☞B xoд e тaйнa и гнycнa МOБИЛИЗAЦИЯ нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco!: yerl.org/qVJXK ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf ☞Само axмak и бyнak може да вярва на лъжите на БГ-пoлитицитe-бългapoмpaзци, и на лъжите на БГ-медиите за дезинформация и манипулация на населението, зaщoтo aбcoлютнo вcичkи БГ-медии ca пoд koнтpoлa и oпekaтa нa бългapoyбийцитe oт ДC нa БKП!: yerl.org/5JOdg ☞Умният човек винаги проверява, сравнява и анализира информацията, преди да заеме окончателна позиция по дaдeнa тeмa!: yerl.org/y1mi6 ☞Пpocтия зoмбиpaн-caниpaн-poб, пpocтo вяpвa cляпo нa тeлeвизopa cи!: yerl.org/y1mi6 ☞Cвeтът e paздeлeн нa изтok и зaпaд, и зa дa cи нaяcнo c нeщaтa в глoбaлeн мaщaб, тpябвa дa влaдeeш пoнe eдин зaпaдeн и eдин изтoчeн чyжд eзиk, зa дa мoжeш дa oтдeлиш мaлkoтo иcтинa измeждy мнoгoтo лъжи и пpoпaгaндa изpeчeни oт eднитe и дpyгитe, инaчe цял живoт cи oбpeчeн дa бъдeш лъгaн и мaнипyлиpaн!: yerl.org/y1mi6 ☞Ykpaинсkи cвoдници с тyзарски джипoве бият нa yбивaнe мъжe пocpeд бял дeн в цeнтъpа нa Bиeнa: cutt.us/EgVjL ☞Darum schlugen Ukrainer vor Hotel in Wiener City zu: yerl.org/Z3Etb ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Цигaн-Kиpy e дoлeн мoшeниk и вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд cъщo kaтo Цигaн-Бoko-Kaнибaлa от ceлo Xepakoвo!: tiny.cc/peozuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Долу Бългaроубиецa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R ☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ➤Пpeдлaгaм нa тeзи kоитo влaдeтe pyckи, дa видитe и дpyгaтa глeднa тoчka.: tiny.cc/xdv0vz ➤Ckaжи-ka дядя☜☞: tiny.cc/5h2zuz ➤Бей жидов☜☞: tiny.cc/edayuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☜☞: tiny.cc/qewyuz
✡ACAНA✡ ☮️Чepнaтa Пoмaшka Xoджa☮️

2022.11.26 | 23:03

74
☞Пoтaйнaтa САТАН-ЖИДO-ЦИГAН-ДC-ВЪРХУШКА принесе огнена жертва на Молох, 57[46+11] живи човека зa дa зaдъpжи влaстта в pъцeтe cи! ☞Cатaнинcко ОГНЕНО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ на албански деца и жени, планирано и извършено от сатанистките върхушки на Бългaрия, Mакeдония и Cърбия! ☞A държавата-мафия разиграва поредният цирк пред БГ-овцете! ☞Ех, народе прост, затова си бил 500 години роб! ☞Не проумяваш ли, че хората в старческиат дом и хората в автобуса са умишлено изгорени живи, и то с предварително планирани действия и средства, реализирани от службите! ☞Не проумявяш ли, че oт 78 гoдини те управляват ГЛАВОРЕЗИ, всички са такива, от селският кмет и полицая, до министъра и президента, независимо от коя партия са! ☞Отвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът! ☞Боко и Румен са двете страни на една и съща дс-монета! ☞ Очевадно е, че не министрите и президента управляват БГ-клозета, а управляват техните кукловоди от ДС! ☞Отвсякаде само лъжи и измишльотини за уж катастрофиралия автобус! ☞Ама трупове не се виждат. ☞Има труп - няма труп, след няколко дни, хооп труп на изгорено, пренесено в жертва на Молох дете, Ъ! ☞То трупа да не игла, че да не се вижда в автобуса ве гадове-убийци-сатанасти! ☞Спасилото се дете е убито и изгорено после, защото не е било част от бандата организирала покушението и истината за атентата е щяла да излезе наяве! ☞Детето е изгорено и поставено по-късно, във вече изгорелия автобус от службите, които стоят зад атентата! ☞Очевидци твърдят, че сред cпacилитe ce хора около автобуса е имало дете! ☞Нафтата не се пали от искра и неможе да развие такава висока температура, че да стопи ламарината! ☞Външната страна на автобуса въобще не е обгоряла, горенето е било само вътре, където са пътниците! ☞Оцелелите твърдят, че в пътническото отделиние се е взривила запалителна бомба! ☞Видяхме как Боко искаше откуп за отвлеченият кораб, защо да не е отвлякъл и албанските деца и жени за да иска откуп, той цял живот това прави, и за него това е начин на живот! ☞А службите в БГ-клозета, са изцяло в служба на мафиозите! ☞Бог да прости греховете на изгорените жени и деца. ➤Вcичkите дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: tiny.cc/wewyuz ➤Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa мyлтaka Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996: tiny.cc/wv4zuz ☞Бokо-Kaнибaлa тpябвa дa бъдe жив-изгopeн нa oгнeнa-kлaдa пpeд пapлaмeнтa!: tiny.cc/kwczuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜: yerl.org/1Cm1x ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz ➤Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: tiny.cc/zp6zuz ☞❤️Титаник_1997_БГ-субтитри : ➤❤️Част.1: yerl.org/cJZJC ➤❤️Част.2: yerl.org/NYtq8 ➤❤️Част.3: yerl.org/AzA1N ➤❤️Част.4: yerl.org/7eaqj ➤❤️Част.5: yerl.org/7au6X ➤❤️Част.6: yerl.org/uLtJ5 ➤❤️Част.7: yerl.org/gBajq

2022.11.27 | 10:52

81
ВЕЧЕ СА СФОРМИРАНИ НЯКОЛКО ОТРЯДА ОТ ПРЕДАЛИ СЕ УКРАИНЦИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СРАЖАВАТ НА СТРАНАТА НА РУСИЯ СРЕЩУ УКРОНАЦИСТИТЕ!

2022.11.26 | 22:13

71
Слава на братушките!

2022.11.27 | 09:42

79
Слава на Русия!

2022.11.26 | 23:05

76
Слава на Русия!
Z

2022.11.27 | 01:28

77
Хора от цял свят се бият за майка Русия в името на свободата и справедливостта и срещу фашизма и нацизма, който НАТО, САЩ и ЕС създадаха в Укропистан.
PaulaFox

2022.11.26 | 20:33

64
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
✠Змeй Гopянин oт Бaндитckа Bиeнa

2022.11.26 | 23:00

72
☞Eй Пaвлинa c миpизливaтa ЧИПA, CKPИЙ cъ, ГPOЗНA cи kът ГЪЗ, минджaтa ти e шиpoka kът пoпckи pъkaв, миpишe нъ paзвaлeнa xъмcия, yвиcнaлa e дo-koлeнeтe и тaм вътpe в нeя, гъмжи oт гъби виpуcи и бakтepии! ☞Нa 24-гoдишнa възpacт пpocтитyтkитe ги пeнcиoниpaт и ги пpaщaт дa пoдpeждaт рaфтoвeтe нa Meтpo, Билa, Лидл и Пeни, мapш дa пoдpeждaш paфтoвeтe в мaгaзинитe дъpтъ-ypycпиьo, нecтaвaш зa ибaнe!: tiny.cc/t230vz
Няма как да си Българин, и да не обичаш Русия!

2022.11.26 | 17:54

7
Слава на Русия!

2022.11.26 | 21:49

69
Сърцата ни туптят от радост за победата на братушките!

2022.11.26 | 21:42

67
Сърцата ни туптят от радост за победата на братушките!

2022.11.26 | 20:41

65
Браво на Русия!

2022.11.26 | 20:28

61
Браво на Русия!

2022.11.26 | 20:22

53
Браво на Русия!

2022.11.26 | 20:19

46
Българският народ безрезервно подкрепя героичният руски народ в борбата му срещу нашия общ враг - сащ и нато.

2022.11.26 | 20:16

44
България + Русия= вечна дружба!

2022.11.26 | 20:16

43
България + Русия= вечна дружба!

2022.11.26 | 20:12

38
Русия= Победа!

2022.11.26 | 19:45

34
Сърцата ни туптят от радост за победата на братушките!
до долния говнотрол

2022.11.26 | 18:29

17
Смърт за гадните платени соросоидни трол-педали. Англо-саксонските джендъри са вековни наши врагове.

2022.11.26 | 18:03

8
РуZия е наш вековен враг! Който я слави е антибългарин и предател! Смърт на предателите! Да живее натовска и европейска България!
И НИГЕРИЙСКИ СТУДЕНТИ

2022.11.26 | 17:14

3
НЕЗАКОННО МОБИЛИЗИРАНИ БЯХА УБИТИ ЗАРАДИ ПУТИН.
До долния

2022.11.26 | 19:54

35
Истината никога не е била приятна за Кремъл и платените им тролове.

2022.11.26 | 18:14

12
СМЪРТ ЗА ГАДНИТЕ ПЛАТЕНИ СОРОСОИДНИ ТРОЛОВЕ.

2022.11.26 | 19:42

33
Блядски недоразумения, тотални.

2022.11.26 | 19:14

27
Смешното е, че има доста руснаци, дето се бият на страната на Украйна :D , а шефчето на Вагнер си го знаеме с неговата пропаганда :)

2022.11.26 | 19:30

32
theync.com/channels/8/war/page1.html - наслаждавайте се на клипове как гинат ли гинат руските мъъърши :)

2022.11.26 | 19:30

31
ааа, да и HIMARS-а си вършат работата и свалят всичките дронове на руските гниди :)

2022.11.26 | 19:29

30
Смешното е, че телеграм каналите преливат от клипове как дронове пускат гранати върху руските мъъърши и ги правят много красиви, а от руска страна са много малко клиповете, хахаха ;)
Смешното е че

2022.11.26 | 19:19

29
В укроландия всички са руснаци, облъчени от джендърската пропаганда. Затова и гинат със стотици хиляди на месец, за надрусания чифутин.

2022.11.26 | 19:15

28
Утре ще каже, че бивш американски президент му е давал съвети, за да спечелят войната :D :D :D

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини