Дават по 5 кила риба помощ за семействата на мобилизираните в Сахалин

  • 04 октомври 2022 11:55

  • 974
  • 3
Дават по 5 кила риба помощ за семействата на мобилизираните в Сахалин
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Роднините на мобилизираните мъже в Сахалин ще получат по 5 кг риба, съобщи ръководителят на регионалния изпълнителен комитет на "Единна Русия" Михаил Шувалов на брифинг за предоставянето на помощта на семействата в Сахалин и Курилите.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13267

"За региона на Сахалин са отпуснати около 9 тона прясно замразена риба. Това са камбала, минтай, кета. А в близко бъдеще нашите доброволци ще доставят на семействата на мобилизираните жители по около 5-6 кг на човек", каза Шувалов.

Според него това действие е "една от мерките за подкрепа".

В Сибир: властите дават овен срещу мобилизиран мъж

"Това е проект, това е действие, като една от мерките за подкрепа, която не е изчерпателен списък на нещата, които партията прави. И скоро семействата ще имат риба", казва Шувалов, цитиран от "Офнюз".

На Сахалин са известни няколко случая на мобилизация на хора, които не отговарят на условията за военна повинност. Например един местен жител е призован в армията, въпреки че е диагностициран с диабет и има метални пластини в гръбначния стълб. В Тимовски район е мобилизиран мъж с менингоенцефалит - възпаление на мембраните и субстанцията на мозъка, посочва "Дожд" в телеграм канала си.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.04 | 21:13

3
forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/ ---------- Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Ukraina55

2022.10.04 | 13:12

2
Те децата и мъжетеим умират на боиното украински поле,заради един психопат Путин,те с риба ги отишават.Руски пумиари.Путин на кладата да изгори този психопат.
PaulaFox

2022.10.04 | 13:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини