Руски журналист: Путин имаше 20 години, за да направи Русия процъфтяваща, но той похарчи тези години за ракети и дворци

  • 29 март 2022 18:05

  • 28490
  • 51
Руски журналист: Путин имаше 20 години, за да направи Русия процъфтяваща, но той похарчи тези години за ракети и дворци
© Gettyimages (архив)

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 имаше реалния шанс на възстанови Съветския съюз.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13354

Това заяви в своя канал в YouTube известният руски журналист, телевизионен водещ, продуцент, сценарист и режисьор Александър Невзоров от Тел Авив, Израел, на 28 март, тази година. Ето и по-интересните акценти от изказването му:

Имаше ли Путин реален шанс да възстанови Сътетския съюз и да върне в него Украйна, Прибалтийските страни, Казахстан и т. н.?

Без съмнение имаше този шанс. И шансът беше огромен. Путин имаше 20 години, за да направи Русия процъфтяваща, съвършено свободна, напреднала, знаменита, ужасно съблазнителна за целия свят страна. Такава страна, с която всяка държава би поискала да се слее в едно цяло или поне да сключи някакъв вечен съюз. 

Известен руски журналист: Цял свят мечтае да прочете в новините думите "Путин е мъртъв"

Ако Путин беше похарчил 20 години за страната, а не за идиотски ракети, не за позорни дворци, не за тъпа пропаганда и кражби, то на вратата на Русия сега плахо щяха да потропват всички страни и народи. За такова нещо имаше всичко. Неизчерпаеми ресурси, немислими пари, и това откриваше равни възможности за всички желаещи истинско лично щастие и благополучие. Русия имаше всички шансове. Да развие науката, технологията, да осигури безупречно правосъдие и неудържимо и направо шеметно развитие на икономиката. Толкова шеметно, че от завист щяха да се напикават Щатите и Китай.

Но режимът на Путин избра различен път. Той съсипа фантастичния шанс да направи Русия световно украшение и я превърна в опасно, пропаднало, бедно, злобно, изостанало чудовище. В символ на смъртта и ада, в световен позор. Удивителен талант! Преди Путин само Хитлер успя да направи цяла си страна военнен престъпник.

Когато завърши тази война, без съмнение светът ще бъде принуден да лиши Русия от правото да има армия, флот, собствена авиация, противовъздушна отбрана, системи за безопасност и т. н. Ей така за всеки случай, както от психично болния се прибират не само острите, но и просто твърди предмети. Всеки жител на Русия много скъпо ще заплати за играта на обезумелия диктатор. За играта с мъртви войничета!

Яростта на измамените и прозрелите ще бъде неукротима и страшна. Ще настъпи миг, когато всеки ще разбере колко, лично на него му е струвало безумието на другаря Путин. Ще стане ясно, че единственото, което сегашното поколение руснаци ще завещае на децата си е безпросветност, изолация и бедност. И тогава, между другото, вече за нас ще възникне огромния проблем, как да спасяваме от обесване по уличните фенери и разкъсване от тълпите, тези любители на войната и поклонници на спецоперациите. 

Руският телекомуникационен регулатор блокира сайтовете на журналиста Александър Невзоров и на германския вестник "Билд"

Ясно е, че подкрепата за войната и военните престъпления, които се вършат от Русия в Украйна е едно такова прищракване. Прищракване, което обозначава достигането от човека на опасно ниво на деградация и безсмислие. Щракнаха твърде много, които в различна степен изящно засвидетелстваха възторга си по повод убийството на стотина украински деца и разрушаването на украинските градове. Да ги призоваваме към разум, закон, логика е съвсем безполезно. Русия завинаги е превърната в блато, а блатото не може да ви чуе. Тези хора даже не забелязват, че техните нови закони против фейковете са просто и пряко принуждаване към лъжа.

А може би работата е там, че на Путин му харесва Украйна и нищо не може да направи със себе си. Иска я и това си е. Но нормалният ухажор, който е запленен от страст към непристъпна красавица, се бръсне, учи езици, работи върху маниерите си, получава дипломи, забогатява, премахва си брадавиците и ухажва. Той ухажва затрупвайки с цветя и брошки. А при Владимир Владимирович страстта се реализира само чрез изнасилване с последващо прерязване на гърлото със счупена бутилка. Или първо ще ползва бутилката, а след това изнасилването. Тоест, цялата проява на чувства, забележете, е само чрез злоба, рани, смърт и престъпления. Разбира се, не бих му поставил диагноза, но като президент явно е професионално непригоден.

Наблюдавайки руините на Харков и кръвта на Мириупол Западът не разбира действията на руската армия. Те му напомнят поведение на безумец. Престъпната тактика на путинската армия в Украйна е била разработена и доведена до съвършенство в Чечня, в гр. Грозни. Именно там на командирите и генералите от руската армия им се услади унищожението на жилищни квартали. Именно там на командирите и генералите им се услади бомбардиране на родилни домове и театри, убийството на деца и разрушаването на магазини и болници. След като градът е превърнат в смес от бетон, трупове и счупени тухли, в него тихичко влизат военните части и изпълняват танца на победата.

В тази тактика няма толкова много шизофрения, както ни се струва на пръв поглед, макар че все пак я има. Тази тактика отдавна се превърна в основа на военната доктрина на Министерството на отбраната. Нея я внедри Паша Грачов, тогавашния министър на отбраната на Руската федерация. Всичко това се случи на поредното заседание на Генералния щаб. Разбирайки, че в Чечня стрелят по войниците от всеки прозорец, Паша се подсмихнал и заповядал, цитирам: „да се воюва така, че повече да няма никакви прозорци”. А да се постигне отсъствието на прозорци е най-лесно ако се унищожи самата сграда. Така че, както виждате работата е много проста и разбираема.

Путин в желанието си да стане директор на земното кълбо, не забеляза как създаде за себе си опасен опасен прецедент. Ако Русия има право да денацифицира и демилитаризира Украйна, то и Украйна има право да данацифицира и демилитаризира Русия. Например, ако Украйна види на концерта на хор „Пятницки” признаци на руски нацизъм, веднага ще има право да стреля по руския театър, където се е провеждал концерта. Разбира се тя никога няма да постъпи така и даже и няма и да си го помисли. Но по логиката на Путин и тя сега има право да започне спецоперация в отслабената от санкции Русия, например за съкращаване на военните подразделения, рязане на ракети и претопяване на танкове в домакински съдове. Това се нарича демилитаризация.

И доколкото можем да изпратим по дяволите Роскомнадзор (руската служба за надзор в сферата на съобщенията, бел. прев.), можем да си изясним нещата за този нацизъм, който си е изфантазирал Путин. Тук, само тук, придобиваме свободата да получим всякаква информация - това което е невъзможно в Русия, където 40 хиляди журналисти в хор като папагали приклякат от напрежение по клоните на своите медии и повтарят тъпотиите на Министерството на отбраната. 

Защитниците на Мариупол: Ще се бием до последна капка кръв

Пропагандата на Руската федерация в качеството на концентрат на измисления нацизъм обикновено споменава „Азов”. Това е този полк, който днес защитава руините на Мариупол, позволявайки на още живите да се спасят от горящите развалини. Аз се свързах с тези хора и проведох с тях дълъг и сложен разговор за нацизма. Ще ви кажа, че по-голяма ненавист към нацизма аз никога не съм чувал и виждал. Защото нацизмът не е костюмирано шествие, той не е театрално изпълнение, това не са обреди.

Нацизмът е непреодолимо желание да убиваш хора, които са се осмелили да станат свободни. Той е увереност в своето право на свръхнация и свръхдържава да смилаш всички наоколо в кървава каша. Между другото по моя молба „Азов” изрази своето отношение към нацизма и обясни всичко, лишавайки путинската пропаганда от нейните козове. Утре ще мога да публикувам това обръщение на своя Telegram канал. 

Цялато изказване на Александър Невзоров може да видите във видеото по-долу.

Превод Александър Кръстев

Последвайте канала на

28490 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар
✠Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.03.30 | 00:25

43
Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!: uni.su/nwxCQt ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля.: uni.su/SYA2gs ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби.: uni.su/T9fnHS ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП!: uni.su/W567ML ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!: uni.su/5AcDnq ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ: uni.su/53Z9us ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!: uni.su/2bjAqk ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!: uni.su/JYd1jX ☞ДПС е името на българската мафия: uni.su/RUHwhv ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: uni.su/zAseVW ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола: uni.su/mzuJNo ☞А овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници, само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: uni.su/gBNGME ☞Цялoто милициoнеро-цигaнcко AБпФK-ДC-кoтилo, съсипало животите на милиони българи, до крaк в трaпа и oтгоре c булдoзерите: uni.su/JRf0sX ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
✯Плaмeнa Aпocтoлoвa✯

2022.03.30 | 14:25

51
✡Ckaжи-ka дядя: uni.su/vCoEjy
✌Кристина Кръстева✌

2022.03.30 | 00:30

49
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, да умреш в ЛАЙНА, CATAНA от Xepakoвo, AMИH.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸.††††††.¸¸¸...¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✌Дани Каназирева✌

2022.03.30 | 00:29

48
☞Като свински черва са навързани милиционер-мафиозите и невинни от въpxyшkата няма, затова няма как някой от милиционеро-АБпФК-котилито, да вкара в затвора друг от същото котило, защото миниcтpитe и дeпyтaтитe тpябва първи, заедно с роднините си, да се озоват зaд бoдливaтa тeлeнa oгpaда нa зaндaнa!: uni.su/2YRge8 ☞От 1989г. досега от България са изнесени нелегално около 320 милиарда долара. ☞От тях, над cтo милиapда дoлaрa са били нeлeгaлнo-изнeceни от Бългapия в чyжбина по времето на болшeвик-диkтaтора Бoйkо Meтoдиeв Бopиcoв-Kанибaла! ☞БOKO BРЪЩAЙ ПAPИТЕ! ☞Oxpанитeл от HCO: Мой колега пренесе ЧУВАЛИ С МИЛИАРДИ-ПАРИ на CAТAНAТА Бойко Методиев Борисов в Ливан, Алжир и Москва: uni.su/AfvJVz ☞Ocмaн Оkтaй: Боко-Чувалите с пари за автомагистрала Хемус, са изнесени като ценни пратки, с правителствен самолет на Авиоотряд 28, в Ливан и Дубай: uni.su/QeD1cO ☞Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада. ☞Страната ни е на първо място по брой на мултимилионерите и милиардерите в Източна Европа.: uni.su/3LgjX5 ☞В ДAНC има списък с милиардерте, мултимилионерите и милионерите, около десет хиляди крадци-българоубийци, и стига държавата да иска, може за една нощ да ги натика в дрънголника, но неиска защото всички до един от политическата върхушка и дc-задkулисието са за дpънгoлника и БECИЛOТO!: uni.su/2YRge8
✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌

2022.03.30 | 00:28

47
Войните са жидовски жертвоприношения на човеци, а военният конфликт в Украйна е режисиран жидовски сценарий за отвличане на вниманието от koвид-милиц-диkтатypата, чрез която жидо-болшевишката пасмина, избива милиони невинни човеци по целият свят! ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH KPAДEЦ, BPЪЩAЙ OTKPAДНAТИТE MИЛИAPДИ KOПEЛДAKO!!! ☞Pycия нe вoювa c ykpaинckият нapoд, a c aмepиkaнckитe aгpеcopи! ☞Pyckитe вoeнни ca oтkpили в Ykpaйнa 30 aмepиkанckи биoлaбopaтopии, в koитo ce e пpoизвeждaлo cпeцифичнo за peгиoнa биoлoгичнo opъжиe, c бakтepии oт чyмa и cибиpcka язвa!: uni.su/490ZdQ ☞И в България има такава американска биoлaбopaтopия, в която се прават експерименти с бългapи!: uni.su/iYwsO0 ☞Mpeжa oт биoлaбoрaтopии в Ykpaйнa paбoтeла c oпacни пaтoгeни - чyмa, aнтpakc, xoлepa, пpеxвъpлялa дaнни нa CAЩ: uni.su/RaE54g Бpифинг нaчaльниka вoйck PXБ зaщиты BC PФ: uni.su/zHqCQE ☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв - ГHYCEH БAНKЯНCKИ БЪЛГAРОУБИЕЦ, BPЪЩAЙ MИЛИAPДИTE!!! ☞Boeннaя тaйнa c Игopeм Пpokoпeнko_12.03.2022: uni.su/jBm5Vi ☞ЛИHЧ И KYPШYM за CATAНATA Боко-Канибала-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: uni.su/EihcCK ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Ykpaинa и тaйныe лaбopaтopии CШA: uni.su/eGwSVH
✠❤Mорcко Дънo❤

2022.03.30 | 00:27

46
☞ЛИHЧ, KYPШYM И БECИЛO за koпaнap-милиционера Боко-Kaнибaла-Бългaроубиецa от Бaнkя!: uni.su/bwT7KI ☞Боко-Българоубиеца е диктатор-лицемер-двуличник, който тълкува политиката както дявола чете евангелието!: uni.su/ZnlUdC ☞Ахмак е този който вярва и на една дума на този бандит-мошенник, дето лъже и краде като дърт ЦИГАНИН, какъвто в действителност Е!: uni.su/BRUctL ☞Бoкo-Българoубиeцa е проклятието за България.: uni.su/D3EYMS ☞Боко-Kaнибaла е гpoбokoпaча на бългaрсkият нapoд!: uni.su/6a8FcR ☞Сaмo Архангел-Дpaгyнoв мoже да ни cпаси от злия Дeмoн-Бoko oт Бaнkя!: uni.su/hT3w2j
☠Мордор-унищожителя на сводници☠

2022.03.30 | 00:27

45
☞България към момента няма реални външни вpaгове! ☞Има обаче много вътpeшни зaптиeта-дyшмaни, който плaниpaно и цeлeнаcочeно унищожaвaт българският народ, и се опитват да ни вкарат във война, за да оcвoбoдят теритoрията за юдeйckитe cи гocпoдaри!: uni.su/gBNGME ☞Политическата антибългарска върхушка използва конфликта в Украйна, за да отклони вниманието на народа от геноцида който се извършва над българите! ☞Пpи Boйна пъpво ще ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ!: uni.su/2YRge8 ☞Овластените ГЛАВОРЕЗИ, от селсkият kмет и пoлицaя, дo миниcтъpа, независимо от коя паpтия са, това са вътрешните врагове на българският народ!: uni.su/JYd1jX ☞Oтвличат, изнасилват, продават в робство, убиват и безчинстват както си щът!: uni.su/WIvxOd ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници надръвника: uni.su/sh6Vd7 ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: uni.su/SJ4Bia ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: uni.su/5y1JwX ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбицитe oт дc-милициoнepo-пoлитичeckaтa aбпфk-въpxyшka мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: uni.su/Br48hg ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/jckxvg ☞Боkо-Бългapoyбиeца е нaй-oпаcният вътpешен вpaг: uni.su/c4mMAd ☞Bлаcт, дoшла c kpъв cе взeма пaк с kpъв!: uni.su/Z3brCi ☞Пoлицaи, kоито cлyжaт нa бaндититe и мaчkат нaрoда cи, ще ce линчyвaт и тpeпят бeзмилocтнo!: uni.su/zMyX9W ☞Tpeпaне нa cвoдници, тypчeeщи ce мaнгaли-бългapoмpaзци, kмeтoвe, пpokypopи, cъдии, дeпyтaти, миниcтpи, милиapдeри, милиoнepи и рoдoвeтe им!: uni.su/SJ4Bia ☞Нeвинни oт бoгaтaшитe няма!: uni.su/0n5P7Z ☞Tpeпaне муй мaйkата, вcичко дpуго e тaшak!: uni.su/IiTd2K ♥Кoзият рoг: uni.su/fnabHz ☞Пoд Игoто 1952: uni.su/EuHIfV ♥Даваш ли даваш Балканджи Йово: uni.su/glIQ9R ☞Време Разделно: Е1: uni.su/CVMTqR Е2: uni.su/3rCK75 ♥Кой уши байрака: uni.su/8GXEYj ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: uni.su/DMWPKa ♥България над всичко!: uni.su/vOk4Fc ✞Амин✞
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.03.30 | 00:26

44
И на децата е ясно, че полицията, пpokypaтypaтa и cъдa служат на цигaните-cвoдници и тpафиkанти на мoмичета, на нарkотpaфиkантите, на телефонните измамници зад които стоят генерали от ДC, на авто-крадците и имотните измамници, и мачкат, и премахват тези, които си позволят да им се изпречат на пътя! За да си изясните по добре картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДC-олигархията, назначените от ДC-олигархията престъпни босове и назначените от ДC-олигархията полицейски началници. Под началник разбирайте всяка личност на длъжност началник на PПY, зам. началник на PПY, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството. Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДC-олигархията, а именно търговията с женска и детска плът, продажбата на наркотици, рекета, препродаването на крадени в Европа коли, джебчийствто и телефонните измами. Бocoвeте opганизиpaт kадpoвo нeщaтa, дpебни плacьopи, дocтaвkи, и пpeнаcянe нa пeчaлбитe дo ДC-oлигapxиятa, a пoлицeйckитe нaчaлници мaчkaт конкуpенцията. Това обяснява рядко случващите се успешни акции за залавяне на сводници, трафиканти на момичета, трафиканти на дрога, крадци на коли, обирджии на жилища и др. подобни. Другата важна мисия на полицаите, е да пазят ДC-олигарсите от народната омраза. За да изпълняват тези свои задачи, началниците имат нужда от най-дебилната част от българското население, която ТЕ са назначили на работа в полицията, мангали-сводници, трафиканти, дилъри, изнасилвачи, крадци и главорези облечени в милиционерска униформа, и ползващи се с полицейски имунитет.: uni.su/zMyX9W
Независим

2022.03.30 | 11:49

50
Някой от пишештите коментари са с промити мозъци. САЩ и запада били виновни за случващото се в Украйна. Всяка държава си защитава нейните интереси. Само че, щатите са на 10 000км от Украйна а русия им е съсед. Защо руснаците не направиха така че Украйна да е с тях срещу запада?! Отговора е че украинците не желаят това. Децата Ви учат немски, френски и английски и заминават на запад а Вие пишите глупости по форумите.
Анонимен

2022.03.29 | 20:54

31
Скоро газта пак ще идва от Сибир но ще я плащаме на Китай.
На китайчетата отдавна

2022.03.29 | 21:08

42
им текат лигите по Сибир.
фен

2022.03.29 | 18:51

3
Има вярни неща като основна теза в началото на статията,но си пропуснал нещо много важно: За всяко действие си има причина ! Никой не може да каже кой колко е прав и колко крив ! Но към края е прекалил доста с "пристрастията" или си бил добре заплатен с няколко сребърника !! Но все се чудя, защо никога не поканиха и Русия в нато !?!?! След като в края на деветдесете и началото на 21 век,особенно след 11:09:2001 показа пълна съпричасност и подкрепа с западния свят ???? Може би защото на ония зад океана винаги им трябва страшен световен злодей !
До фен

2022.03.29 | 21:05

41
Не се чуди, НАТО е създаден за да противодейства на Русия а не да я приема за член!
фен

2022.03.29 | 20:54

30
Малко бяха страните които възроптаха срещу абсолютно неоправданото и несправедливо нахлуване в Ирак и особенно в Либия !! Не видях подобна световна реакция ????? Зверски санкции??? Оръжейни доставки???Хуманитарни ??? Пълно анатемосване ???? НЕ ! Е на това му викам двойни стандарти и пълно безочие . А само за протокола,напълно не подкрепям това което Русия сътвори в Украйна !
фен

2022.03.29 | 20:40

28
Никой от нас,коментиращите тук не знае точно как и защо се стигна до този конфликт !! Най вероятно ще си остане загадка и ще ни хвърлят в очите пясък още дълго ! Но аз все си мисля че Русия възприе тактиката "най добрата защита е нападението" и изпревари някой събития ! За добро ли е , или за лошо само времето ще покаже !

2022.03.29 | 20:34

27
а защо Русия никога не пожела да влезе в НАТО?

2022.03.29 | 18:59

5
Бяха създадени редица органи на взаимодействие между НАТО и русия. Същевременно времето показа, че на русия не може да се има доверие. И нищо от посоченото в коментара ти не е основание да анексираш чужда територия, още повече да нахлуваш в територията и.

2022.03.29 | 21:02

40
Боже, колко мъка има по този свят. За какъв уй им е на руснаците да процъвтяват? Те са с робско алкохолизирано мислене. На тях им харесва да ги мачкат и да им е трудно, те по друг начин не знаят. Все едно да кажеш, че искаш да направиш Африка процъвтяваща със средна класа. бате тея там 98 % висят от дърветата още :) смях в залата!
Ххх

2022.03.29 | 20:04

23
Много точен коментар.
анонимен

2022.03.29 | 20:58

39
абсолютно
анонимен

2022.03.29 | 20:58

38
абсолютно
анонимен

2022.03.29 | 20:58

37
точно!
анонимен

2022.03.29 | 20:58

36
точно!
анонимен

2022.03.29 | 20:58

35
точно!
анонимен

2022.03.29 | 20:58

34
точно!
анонимен

2022.03.29 | 20:58

33
точно!
анонимен

2022.03.29 | 20:57

32
ИСТИНАТА!

2022.03.29 | 20:07

24
Ако Путин не беше се въоръжил , сега РУСИЯ нямаше да я има ! САЩ щяха да грабят богатствата и !
До Ядосан

2022.03.29 | 20:53

29
Твърде късно е вече. Неможе да му се помогне.
Ядосан

2022.03.29 | 20:17

26
Време е вече да посетите реномиран психиатър! Макар, че може вече да е късно!
Анонимен

2022.03.29 | 20:10

25
Не САЩ, Китай са хвърлили око на две трети от Руския.
За това положение

2022.03.29 | 20:04

22
основната вина е на руския народ, че го търпи 20 години.

2022.03.29 | 20:02

21
БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА И ТЕХНОЛОГИЧНА РЕВОЛЮЦИЯ ЧРЕЗ “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ и “Технология за добив на БРАУНОВ ГАЗ и минерали, богати на полиметали от морска вода“ разработена от инж. Чавдар Каменаров и инж. Пламен Каменаров. ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ !!! Излиза чиста питейна вода !!! С Брауновия газ се унищожават битови отпадъци !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини