Продължава обстрелът на критична инфраструктура в Украйна

  • 28 март 2022 08:37

  • 795
  • 3
Продължава обстрелът на критична инфраструктура в Украйна
© Getty Images/Guliver (архив)

"Всеки ден руснаците обстрелват места в западна Украйна с цел да унищожат критична инфраструктура, хранилища за гориво, завод за ремонт на танкове, машини за селското стопанство", това каза в „Твоят ден“ Даниел Бенатов.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14018

Той информира, че въпреки всичко, украинците работят, извършват трудова дейност, но става дума за западна Украйна, това не може да се каже за градове като Мариупол, където за това няма условия.

Войната: От първо лице - животът в Запорожие

"Банковата система работи, където има мобилни сигнали, всички терминали работят. Същото важи за хранителните магазини и аптеките, няма дефицит за важни неща, само за специфични продукти", добави Бенатов.

Относно новите информации за преговорите между Русия и Украйна, както и за интервюто на Зеленски, отстъпките трябва да са реципрочни - ако има руски училища в Украйна, украински трябва да има и в Русия, където живеят над 5 милиона украинци. А гарант за изпълнението на договореностите и статута на Украйна трябва да бъде САЩ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
795 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Снимката

2022.03.28 | 10:21

3
Снимката от Донецк. Укрофашисти объстрелът.

2022.03.28 | 10:05

2
ИМПЕРИЯТА НА ЛЪЖИТЕ УМИРА С СВИНСКО КВИЧЕНЕ

2022.03.28 | 09:09

1
Продължава обстрела ама тая открадна тАлАвизора на хората въпреки обстрелите,нали не си мислите че се евакуира с тАлАвизора.

Добави коментар

Водещи новини