Путин към ЕС: Направете реален принос към спасяването на човешки животи и окажете натиск върху Киев

  • 07 март 2022 15:49

  • 13960
  • 0
Путин към ЕС: Направете реален принос към спасяването на човешки животи и окажете натиск върху Киев
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 в разговор с председателя на Съвета на Европейския съюз Шарл Мишел изложи позицията на Руската федерация относно конфликта в Украйна", предаде РИА Новости.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13390

"Държавният глава подчерта, че руските военни полагат всички усилия за запазването на живота на мирните украинци", съобщиха от пресслужбата на Кремъл.

"Според президента на Русия основата заплаха за Украйна идва от националистите, които действат като терористи и използват невинни хора като жив щит", добавиха от администрацията на държавния глава.

"Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 призова ЕС да направи реален принос към опазването на животите на невинни хора и окаже натиск върху Киев. Украйна трябва да започне да спазва международното право", допълниха от Кремъл.

"Освен това президентът на Руската федерация подчерта пред събеседника си, че руските въоръжени сили нееднократно са обявявали прекратяване на огъня, което е било нарушавано от украинските военни", посочиха още от президентството в Москва.

12 ДЕН ОТ РУСКАТА ИНВАЗИЯ В УКРАЙНА: Семейство с деца е убито при обстрел край Киев

Последвайте канала на

Валери Зайцев
13960 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини