Пребиха жестоко олимпийския шампион по фигурно пързаляне

  • 22 декември 2021 15:24

  • 7494
  • 1
Пребиха жестоко олимпийския шампион по фигурно пързаляне
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Трима мъже са пребили жестоко звездата във фигурното пързаляне Дмитрий Соловьов в Москва. Олимпийският шампион по фигурно пързаляне се намира в болница, а състоянието му се определя като тежко, съобщава gazeta.ru.  

Соловьов и Анна Сидорова са били на караоке бар. Първа от заведението излязла съпругата му, която била със своя приятелка. Те поискали огънче от тримата мъже, които били на входа. Те обаче започнали да се задяват с девойките.  

Пребиха мъж на пазар във Велико Търново

На видеото от охранителните камери се вижда, че Соловьов излиза от заведението и се опитва да защити честта на дамите. Той бута един от мъжете, след което те му се нахвърлят и започват да го ритат.

Двама от нападателите са задържани, а Соловьов е откаран в болница. Той е в неврохирургичното отделение на "Клиническая инфекционная больница им. С.П. Боткина" в руската столица. 

“Има сътресение на мозъка, тежки вътрешни увреждания, но е жив. Защитавал е жена си, това е истински мъж", коментира легендата Татяна Навка. 

Задържаните момчета са на 18 години. 

“Трима срещу един, това им дава смелост. Настоявам за справедливо наказание", добавя трикратната олимпийска шампионка - Ирина Роднина.

Дмитрий Соловьов и партньорката му Екатерина Боброва спечелиха олимпийското злато в Сочи през 2014 година, а четири години по-късно в Пьонгчанг завоюваха сребърни отличия.

Мая Йорданова
7494 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.12.22 | 17:07

1
Да им отрежат главите на тия тъпи руснаци.

Добави коментар

Водещи новини