Путин: Палестинският проблем трябва да се реши с оглед на интересите на всички жители на региона

  • 23 ноември 2021 21:02

  • 1753
  • 3
Путин: Палестинският проблем трябва да се реши с оглед на интересите на всички жители на региона
© gettyimages

Позицията на Москва за уреждането на палестинския проблем остава непроменена - въпросът трябва да бъде решен в съответствие с подхода на Съвета за сигурност на ООН и като се отчитат интересите на всички жители на региона, заяви днес руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През на среща с палестинския президент Махмуд Абас в Сочи, съобщава БТА.

"Мисля, че на днешната ни среща, уважаеми господин президент, ние с вас подробно ще обменим информация за случващото се сега, каква е действителната ситуация в момента и заедно ще помислим какво може да се направи, за да има напредък", каза Путин на Абас.

Палестинският президент: Днес е ден на траур за нас

Абас е посещавал 19 пъти Русия като палестински президент.

Сред основните теми в разговорите му с руския президент обикновено е било уреждането на палестинско-израелския конфликт. Последните преки израелско-палестински преговори за уреждане на конфликта завършиха с провал през април 2014 г.

Мая Йорданова
1753 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВАГИНИР ПУТИ

2021.12.27 | 09:23

3
РОСНАКА НЕ КРАДЕ,А ВЗЕМА КОЕТО РЕШИ.РОСТАКА НЕ ЛЪЖЕ,ТОЙ ПРОСТО ТАКА СИ ДИША.УКРАЙНА,ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСКА БЪЛГАРИЯ ЖЕЛАЕ ДА ИЗРИНЕ РУСКИТЕ ЛАЙНА. ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ЩЕ ЗАГРАБИ,СМАЖЕ И ОСЕРЕ НЕСЪГЛАСНИТЕ ТЕРИТОРИИ. ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА....
Bai hui

2021.11.23 | 22:51

1
Na koi my puka za typoto ti mnenie be juje

2021.11.24 | 06:18

2
на повече хора, отколкото тези, на които им пука за твоето :)

Добави коментар

Водещи новини