Олег Дерипаска: Намерихте ли парите на Владимир Путин?

  • 20 октомври 2021 19:05

  • 7405
  • 1
Олег Дерипаска: Намерихте ли парите на Владимир Путин?
© Getty (архив)

"Намерихте ли парите на президента на моята родина Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975?", попита реторично руският олигарх  Олег Дерипаска, цитиран от РИА Новости.

С този въпрос богаташът коментира операцията на ФБР в негов имот във Вашингтон.

ФБР претърсва дома на руския олигарх Олег Дерипаска във Вашингтон

По думите на мъжа, който попадна под санкции на САЩ заради предполагаема руска намеса в американските президентски избори през 2016 г., операцията е имала за цел демонизирането на Русия.

"Някои среди от американския политически елит продължават да създават и пускат в медийното пространство явни лъжи по отношение на Русия и някаква  руска следа в избирането на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за президент. Той спечели вота не заради чужда намеса, а заради това, че крадливото семейство Бил и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 докараха американците до отчаяние. Хората бяха готови да гласуват за когото и да е било другиго, само и само да не видят представител на рода Клинтън в Белия дом. Това семейство организира и така наречената акция", заяви олигархът.

"Пийнахте ли водка? Имаше няколко бутилки в жилището?", каза още Дерипаска. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.10.20 | 19:42

1
Ще намерят уйя му!

Добави коментар

Водещи новини