Владимир Путин посочи главните врагове на Русия

  • 27 септември 2021 16:21

  • 6433
  • 2
Владимир Путин посочи главните врагове на Русия
© Getty images (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През посочи главните врагове на водената от него страна, предаде ТАСС.

Държавният глава днес проведе съвместно съвещание с членове на правителството в Москва. "Главните врагове на Русия са бедността, проблемите в здравеопазването, образованието и инфраструктурата", каза той пред министрите по видеоконферентна връзка.

"След изборите (за Държавна дума – долната камара в Москва, в които партията на властта "Единна Русия" запази констиуционното си мнозинството) се чуха викове "Ура!". Тези възгласи обаче са преждевременни. Имаме много работа", подчерта стопанинът на Кремъл.

"Единна Русия" получава 324 от 450-те места в Държавната дума

"Бедността все още не е победена. Проблемите в здравната система, образованието и инфраструктурата не са преодолени. Това са главните врагове на Русия", заяви Путин.

Президентът призова членовете на правителството: Вие трябва да  запретнете ръкави, да мобилизирате вашите екипи, да работите заедно и неуморно, за да победим тези неприятели. Само така ще можем да запазим гласуваното ни доверие.

Валери Зайцев
6433 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Както у нас ено време,

2021.09.27 | 20:27

2
когато тиквата тичаше по баирите да пази комунизама от Роналд Рейгън, виновни са сушата, кишата и Гришата. Е, в Рашата - Шойгу.

2021.09.27 | 18:48

1
велик

Добави коментар

Водещи новини