Кога и къде ще се срещнат Путин и Байдън?

  • 26 април 2021 13:48

  • 352
  • 1
Кога и къде ще се срещнат  Путин и Байдън?
© Pixabay

Срещата на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 с президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в се планира за лятото, но датата и мястото още не са уточнени, заяви днес пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

"Действително бяха направени някои предложения, но не мога да потвърдя дата. Все още няма никакви договорки за дати. Наистина става дума за летните месеци, все още предстои анализ на различни фактори, за да се стигне до окончателни договорки. Все още не е назована нито една страна", в която може да бъде проведена срещата, изтъкна Песков.

Признаването на арменския геноцид в Османската империя е вътрешна работа на САЩ, каза още Песков.

Путин обяви допълнителни почивни дни през май, за да допринесе за борбата с COVID

Американският президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в окачестви в събота кланетата на арменци в Османската империя в началото на 20 век като геноцид, припомня агенцията.

Последвайте канала на

Novini.bg
352 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 19:01

1
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

Добави коментар

Водещи новини