Навални каза, че е заплашван от надзирателите в затвора, за да спре гладната си стачка

16 април 2021 17:30

Навални каза, че е заплашван от надзирателите в затвора, за да спре гладната си стачка
© Фейсбук
605 4

Вкараният в затвора руски опозиционер Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) каза днес, че затворническата управа го заплашва, че ще му сложи усмирителна риза, за да го храни насила, ако не спре гладната си стачка, тъй като здравето му сериозно се влошава, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

44-годишният Навални, един от най-острите критици на руския президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, обяви гладна стачка в края на март в знак на протест срещу отказа на затворническата администрация да го лекува правилно от остри болки в гърба и крака.

Управата на затвора заявява, че му осигурява правилно лечение, но той го отказва и настоява да бъде лекуван от избран от него лекар, извън персонала на затвора, което му е било отказано.

Обявилият гладна стачка Навални е заплашван, че ще бъде хранен насила

В акаунта си в Инстаграм Навални каза, че има световъртеж, но може да ходи. "Тази сутрин една жена полковник застана над мен и каза, че кръвните ми изследвания показват сериозно влошаване на състоянието и (има) риск. Ако не спра гладната стачка, те са готови да ме хранят насила", написа Навални.

 

"Тя продължи да ми описва насладите от храненето насила. Усмирителна риза и други удоволствия", допълни с ирония опозиционерът.
 

Novini.bg
605 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.04.17 | 17:59

4
Да умира тоя доносник евреиски , защо му обръщат внимание
дядо георги

2021.04.16 | 19:10

3
следвашия брой пишете дали се е изакал навални;
Рени

2021.04.16 | 17:54

1
Всеки ден тоя Дневални кога пръднал, кога де улегнал. Аман. Напишете какво става с Асандж.

2021.04.16 | 18:09

2
рени, рени, тъпа уфсъ си ти... Ама страшно ТЪПА!!!

Добави коментар

Водещи новини