Кремъл: Не заплашваме никого

08 април 2021 15:08

Кремъл: Не заплашваме никого
© Getty (архив)
485 4

"Ние не заплашваме никого", това каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

"Президентът на Руската федерация Владимир Путин застъпва курса за добри отношения между нашата държава и САЩ, въпреки някои недоброжелателни изказания и действия от страна на Вашингтон", допълни прессекретарят на държавния глава.

Както вече писахме, американската медия "Блумбърг" съобщи, че САЩ смятат да активизират дейността на службите по разкриването на руски шпиони, работещи под прикритието на дипломати и налагане на санкции срещу руски физически и юридически лица.

САЩ гонят руски дипломати – шпиони?


"Ние никога не сме били привърженици на противопоставянето с която и да е било държава по света. Русия и нейното ръководство последователно отстоява своята позиция за нормални отношения с всички страни и международни организации", подчерта Песков.

"В същото време ние обаче няма да позволим на когото и да е било да ни заплашва, да ни поставя ултимативни искания и да ни извива ръцете", каза още говорителят на руския президент.

Русия: Ще отговорим на САЩ

На въпрос как ще се развият отношенията между Москва и Вашингтон в бъдеще Песков отговори: Ние сме подготвени за най-лошия сценарий. Ние обаче оставаме оптимисти и се надяваме, че няма да се стигне до прекъсване на двустранните връзки.

Валери Зайцев
485 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Rachela20

2021.04.10 | 03:52

4
­В­и­­ж­­­т­е­­ ­м­о­­я­­т­­­а­ ­­т­и­­й­­н­ ­­п­у­­­т­­к­­а­­­ ­­­-­­ ­­­W­W­­­W­­.­­B­­G­1­­7­­­.­­­C­­­L­U­B­

2021.04.08 | 16:52

3
за това нападнахте и окупирахте земи от всичките си съседи...

2021.04.08 | 16:01

2
Русия струпваа много армия по границите си.....готви се за атака.....не ви ли мина през ума че тук в сайтовете има техни тролове/ботове които целят само едно ....ДА РАЗДЕЛЯТ НАЦИЯТА НА ДВЕ....на Слави и Борисов...на бели и черни.....Русия е държава която обича войната и е готова отново да завладее задунайската си губерния България! Моля изпратете това на Ваши близки и познати за да знаят хората ИСТИНАТА
wtf!?!?!??!

2021.04.08 | 15:45

1
неееееееее никога!!!!!!! кремъл е майка тереза или махатма ганди....такива едни миролюбци......

Добави коментар

Водещи новини