Адвокат на Навални: Клиентът ми има двойна херния

  • 07 април 2021 21:00

  • 737
  • 4
Адвокат на Навални: Клиентът ми има двойна херния
©

Адвокат на намиращия се в наказателна колония Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный), който се оплакваше от сериозни болки в гърба и крака, заяви, че лекарите са му открили двойна херния, предаде БТА, позовавайки се на АП. 

Олга Михайлова заяви пред независимата телевизия "Дожд" днес, че Навални е започнал да губи чувствителността и на ръцете си. Опозиционерът обяви гладна стачка миналата седмица, за да протестира срещу, по думите му, недостатъчните здравни грижи, които се полагат за него. Вчера лидерът на подкрепящия Навални Алианс на лекарските синдикати беше задържан от полицията при опит да влезе в затвора, където е опозиционерът, и да говори с местните лекари. 

Навални обяви гладна стачка

Днес адвокатът на Навални не уточни къде са локализирани херниите на опозиционера, но заяви, че едната от тях е трудна за лечение и че невролог, с който се е консултирала организацията на Навални, е казал, че предписаното му лечение в затвора е неефективно. Друг адвокат на Навални - Вадим Кобзев, обаче заяви пред Интерфакс, че опозиционерът има две дискови хернии и протрузия на гръбначния стълб и също каза, че той е започнал да губи усещанията в ръцете си.

В пост в Инстаграм в понеделник Навални каза, че трима от 15-те души, с които е настанен в едно помещение, са с туберкулоза, която е заразна. Той каза, че има силна кашлица и температура 38,1 градуса. Същия ден държавната служба за затворите каза, че Навални е бил прехвърлен в болницата на затвора след преглед, показал, че той има признаци на респираторно заболяване, в това число и висока температура. Днес адвокатката на Навални каза, че температурата му е спаднала, но че той продължава да кашля и организмът му е отслабен от гладната стачка.

Последвайте канала на

Novini.bg
737 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Sarinaa21

2021.04.10 | 03:52

4
­В­­и­­­ж­­т­е­­­ ­­м­о­я­­­т­­­а­ ­т­­­и­й­н­­ ­п­­­у­т­­к­­­а­­ ­­­-­ ­­­W­W­W­­.­­­B­­G­1­­7­­­.­C­L­U­­­B­­
Жоро Бингото

2021.04.07 | 23:01

3
Ей, Novini.bg! Стига лъжите като цигани на избори! Навални е ку*вата на Ходорковски, а кой е Ходор (Убиец, криминален тип) живеещ в Англия! Сигурен съм че знаете истината, а пишите тъпотии! Продажници ли сте, за баничка с бузичка? а? м..? Как не ви е срам?! 70% от хората знаят кой е Навални, Къде е учил и за кого симулира и от къде са му милионите без да е работил цял живот!!!!!!
Васко Р. Младич

2021.04.07 | 22:41

2
На Сорос ку.рвата
SONI

2021.04.07 | 21:24

1
А ХЕМОРОИДИ НЯМАЛИ, ИЛИ ВЕ4Е СА МУ ГИ ИЗЛЕКУВАЛИ

Добави коментар

Водещи новини