Лавров призова Китай и Русия да намалят употребата на щатски долари

22 март 2021 13:21

Лавров призова Китай и Русия да намалят употребата на щатски долари
© getty images
745 5

Жителите на района на Париж и на още няколко региона във Франция прекараха първия си уикенд в условията на частична карантина, предаде Асошиейтед прес.

Въпреки че френското правителство се въздържа от въвеждането на прекалено строги мерки, ограниченията бяха разкритикувани като хаотични.

Онлайн удостоверението, даващо възможност за придвижване, стана обект на такива подигравки във френските медии заради ненужната си сложност, че вътрешното министерство го отмени. По този начин придвижването в радиус от 10 км от жилището в условията на карантина стана възможно само с показване на документ, удостоверяващ местожителството.

Остана задължителна обаче декларацията, която французите в поставените под карантина през уикенда региони трябва да попълнят, за да могат да се придвижват на разстояние до 30 км от жилищата си.

Лавров: Русия и Саудитска Арабия ще развият сътрудничеството си в рамките на "ОПЕК +"

В съответствие с новите правила, магазините за стоки, които не са от първа необходимост, бяха затворени, но за жителите не бе въведено изискване да прекарват по-голямата част от деня си у дома.

Франция регистрира в събота 35 327 нови случая на заразяване с КОВИД. Пациентите в интензивните отделения на френските болници са вече 4353 - най-голямото число досега през годината, съобщи френското здравно министерство.

Novini.bg
745 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Susana16

2021.04.10 | 03:54

5
­­В­­и­ж­­­т­е­ ­­­м­­о­­я­т­­­а­­ ­­т­­­и­­й­­н­ ­­­п­у­­­т­­­к­­а­ ­­­-­­ ­­W­W­­W­.­B­­G­­­1­­­7­.­C­­L­U­B­­­
Ха ха ха

2021.03.22 | 16:19

4
Абе чифути. Да бяхте прочели статията преди да пишете глупости. Статията е за Франция и няма нищо общо със заглавието. Ама нали трябва да се плюе по някого. Видяли заглавието и давай да се изявим. Еййй, пълна олигофрения.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.03.22 | 14:29

3
Колкото и да призовава този грозен руски козел това няма как да стане, не за друго, а защото китайците не са малоумни за разлика от кремълския змиярник!
Хан Крум

2021.03.22 | 14:16

2
А на кого ще пробутвате рублите си които не струват вече и хартията на която са напечатани? Щото като гледам нашите шпиони и на тях плащате със евро и долари.
Едноокия

2021.03.22 | 13:34

1
Голяма каша стана тоя сайт. Поне веднъж прочетете какво сте написали,преди да го публикувате.

Добави коментар

Водещи новини