Лукашенко: Няма да намерят мой дворец

02 март 2021 14:38

Лукашенко: Няма да намерят мой дворец
© Getty (архив)
256 1

"Опозиционери, избягали в чужбина, започнаха да търсят мой дворец", това каза президентът на Беларус Александър Лукашенко, предаде ТАСС.

"Нека дирят. Техните опити обаче ще ударят на камък. Аз нямам никакъв дворец", заяви държавният глава на бившата съветска република днес в Минск.  

Минск поиска Тихановска

"Чудя се - защо тези хора не ме попитаха директно за моите имоти, а пускат дронове и се опитват да намерят нещо, което не съществува. Ако бях получил въпрос за моите имоти, щях да ги поканя лично и да им покажа всеки един кът от дома си. Те сами щяха да се убедят в моя "луксозен начин на живот"", посочи още лидерът на източноевропейската страна.
 
"Разни бегълци публикуваха филм за дворец на руския президент Владимир Путин. По-късно се обяви реалният собственик и се оказа, че цялата тази история е съшита с бели конци," добави Лукашенко.

Руският опозиционер Алексей Навални разпространи на 19 януари разследване, в което се твърди, че руският президент се е сдобил със същински дворец. Кремъл моментално отхвърли  твърденията на Навални, а по-късно близкият до Путин бизнесмен Аркадий Ротенберг заяви, че луксозният имот край руския черноморски град Геленджик е негов.

Навални контраатакува с антикорупционно разследване за "двореца на Путин"

256 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Lisaa16

2021.04.10 | 03:57

1
­В­­­и­­ж­­т­е­ ­­м­­о­­­я­­т­а­ ­т­и­­­й­­н­­­ ­п­­­у­­т­­к­­а­­­ ­­-­ ­W­­­W­­­W­­.­B­G­1­­7­­­.­­­C­­­L­­­U­B­­­

Добави коментар

Водещи новини