Кремъл: Знаем кой пуска "бомби" за президента

  • 08 декември 2020 13:03

  • 3827
  • 1
Кремъл: Знаем кой пуска "бомби" за президента
© Getty (архив)

"Ние много добре знаем кой пуска "бомби" в медиите за нашия президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975", това е казал днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, написа газета.ру.

Прессекретарят на държавния глава е коментирал публикацията на изданието от Санкт Петербург "812 онлайн". Медията бе написала, че лидерът на Руската федерация е имал интимна връзка с предприемачката Светлана Кривоногих.

Намериха жена на Путин

 

"Това е поредната "бомба" в средствата за масова информация. Ние сме прекрасно осведомени за това кой е пуснал тази "новина" и кой е нейният поръчител", е подчертал Песков.

Говорителят на президента на Русия в отговор на журналистически въпрос е казал, че не му е било известно съответните органи да са предприели някакви следствени действия срещу изданието.

Песков се е спрял и върху други публикации. "Това е поредната глупост", категоричен е бил той. С тези думи служителят на Кремъл е коментирал твърдения за евентуално оттегляне на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 от управлението на държавата заради влошено здраве, появили се през изминалите почивни дни.

"Здравословното състояние на нашия президент е прекрасно. Аз обаче имам следния въпрос – защо "журналистите", създали тази "новина", не ни попитаха. Ние щяхме да им отговорим по съответните канали", е посочил още Песков.

Прессекретарят на Кремъл е казал също, че подготовката за насрочената на 17 декември голяма пресконференция на Путин е вървяла с пълна сила. "Ние получихме заявки от сътрудници на много медии и от нашата страна, и от чужбина", е казал той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3827 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
жалко

2020.12.10 | 10:25

1
такава голяма държава а не може да намери заместник на путин но пък му намериха 2ма двойника та дори измислиха че е извънземен защото на снимки изкараха путин с будьоновка през1917г и путин на фронта 43г изобщо да живее путин

Добави коментар

Водещи новини