Владимир Путин: Не трябва да допуснем някой да забогатява от COVID-19

  • 18 ноември 2020 15:34

  • 515
  • 3
Владимир Путин: Не трябва да допуснем  някой да забогатява от COVID-19
© Getty (архив)

Ние не трябва да допуснем следното – някой да използва COVID-19 за забогатяване, това е казал руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, предаде РИА Новости.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33015

Държавният глава е провел съвещание с министри от правителството в Москва, посветено на разпространението на коронавирусната инфекция.

Рекорден брой починали от COVID-19 за денонощие в Русия

"Ние получихме сигнали, че е имало опити за злоупотреби със средства, отпуснати от правителството в Москва за борбата срещу разпространението на коронавирусната инфекция и за преодоляването на социалните и икономическите последици от пандемията. Това е много лоша новина. Ние не трябва да допускаме някой да натрупа състояние на гърба на хората, които изпитват лишения. Ние нито ще си затваряме очите, нито ще оставим нещата на самотек", е посочил лидерът на Руската федерация.

Путин също е отправил критики към представители на местните власти. "В някои региони усвояването на даваните от Москва средства върви бавно. От това страдат най-засегнатите – възрастните хора. Такова протакане може да е пагубно", е посочил още той.

Стопанинът на Кремъл също е подчертал ролята на доброволците. "Има хора, които са се изправили лице в лице със смъртоносното заболяване, излагат своите и на близките си здраве и живот на риск и в замяна не искат и не получават нищо. Ние трябва да бъдем признателни за техните безвъзмездни усилия и труд", е казал държавникът.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
515 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.11.18 | 18:45

3
Бедните джаската на партия този олигофрен eба мамата на всичко със социално слаби, зараза навсякъде и само смучат и оборот никакъв след тях
Музикант-- милиардер

2020.11.18 | 16:29

2
Но от далавери с петрол може и най--много до 100 милиарда долара.
Моля

2020.11.18 | 16:17

1
У нас вече забогатяха!!!

Добави коментар

Водещи новини