Беларус не пусна батки

Беларус не е позволила на почти 600 батки да влязат в страната, съобщи лайф.ру.

Официалният представител на службата за гранична по охрана в Минск Антон Бичковски е казал днес, че негови колеги не са разрешили на 595-ма чужди граждани да влязат на територията на бившата съветска република.

"Става дума за млади мъже с добре развита мускулатура. Нито един от тях не е могъл да даде смислен отговор каква е била целта на неговото посещение на Република Беларус", е посочил още той.

По думите на служителя във вътрешното министерство яките момчета са искали да влязат в източноевропейската страна от Литва, Полша и Украйна.

Шефът на руското външно разузнаване: Протестите в Беларус са подклаждани от чужбина

Да припомним, от 9 август Беларус е била обхваната на започналите на протести, съпроводени със сцени на насилие. Поводът за демонстрациите е бил е било решението на Централната избирателна комисия в Минск, обявила поредната победа на президента Александър Лукашенко, застанал начело на Беларус преди 26 години.

Една от ръководителките на опозицията – Светлана Тихановска е обявила вчера, че от днес в страната започва национална стачка.

Няколко рускоезични медии в понеделник съобщиха, че редица предприятия са преустановили своята дейност. Беларуски издания от своя страна заявиха, че е нямало съществени прекъсвания на работния процес.

Активисти на опозицията са публикували видео как студенти от Беларуския държавен университет са блокирали кръстовище в Минск.

Коментари

 1. 2020.10.26 | 18:46
  за стъки и нарко пласьорите му ли става въпрос???
  1. 2020.10.29 | 09:18
   Едва ли точно за него,но те такива навсякъде са едни и същи агресивни примитиви постоянно под въздействие на наркотици и анаболи!
 2. 2020.10.26 | 16:23
  Inkasso mafia
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет