Бащата на оцелелия курсант преживял три самолетни катастрофи

Бащата на кадет Вячеслав Золочевски, единственият оцелял при самолетна катастрофа на Ан-26 в района на Харков, работи в областта на авиацията и самият той е оцелял при три падания на самолети, съобщи Фокус.

"Падал съм със самолет три пъти. Фактът, че синът ми е оцелял, означава, че е син на баща си", каза баща му Виталий Золочевски пред вестник "Сегодня".

Пилотът докладвал за проблем преди удара в Харков

Според него Вячеслав няма фрактури, а само синини."Всички казват, че той е скочил от самолета, но това не е напълно вярно. Изхвърлен е, изтласкан оттам. Знам също, че се е опитал да спаси приятеля си", добави бащата.

Самият Вячеслав Золочевски преди това каза, че е дошъл на себе си близо до останките на самолета и се е втурнал да гаси другаря си, който е горял наблизо. В един момент той отново е загубил съзнание.

Коментари

  1. 2020.09.28 | 18:35
    bog da gi prosti ,amin
  2. 2020.09.28 | 09:58
    има такива хора един 7 пъти го бе удряла мълния и жив друг се хваща за щепсел и вече бере душа а едно дете при самолетна катастрофа беше паднало от 10 000 метра със седалката в океана и 4 часа около него са кръжали акули това НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ те комунягите не го вярват вярват на парите от МОСКВА дето всъщност са откраднати от БЪЛГАРИЯ
  3. 2020.09.28 | 01:18
    Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет