Времена на герои: жените на Беларус, които променят света

Светът ще бъде по-добър, ако се управлява от жени. Това са думи на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, казани преди време на един форум.

Тогава той уточни, че жените не са перфектни, но са много по-добри от мъжете. И подчерта, че проблемите на този свят най-често са предизвикани преди всичко от по-възрастни мъже, вкопчени във властта... И днес, в Световния ден на мира, напълно се съгласявам с Обама. А в подкрепа на думите му идват и новините от Беларус.

Беларуската полиция е задържала 442 души по време на вчерашните протести

Онова, което правят жените там, за пореден път показва, че нежната половина на човечеството може да бъде много по-дипломатична, много по-мъдра и по-справедлива.

И може да промени света към добро. И да го превърне в едно по-добро място за живеене на децата ни. Не, аз не съм върла феминистка. Но е факт, че от малки мъжете все си го мерят. Просто състезателният дух, желанието за надмощие и победа на всяка цена са им заложени по рождение. А понякога, когато управляваш, когато в чекмеджето ти има копче за оръжия за масово поразяване, когато от твоите решения зависят животи, трябва да спреш да мислиш за егото си. Трябва да си мъдър и да виждаш нещата в перспектива.

Повече четете ТУК

Коментари

  1. 2020.09.21 | 19:50
    Зависи от кои жени, щото през живота си съм срещал много жени които разкатават мамицата на всичко хубаво. Такова генерално твърдение може да си го заврете там дето не ви огрява слънцето. Ако светът започне да се управлява от жени ще стане много страшно. Дайте да оставим света на мира и както си е бил управляван така и да си остане. Това е мъжки свят!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет