Владимир Путин отсвири екстрасенс

  • 10 август 2020 15:15

  • 2025
  • 2
Владимир Путин отсвири екстрасенс
© Getty (архив)

Руският президент Владимир Путин издал разпореждане на премиера в Москва Михаил Мишустин, написа лента.ру.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

В указа на държавния глава се е нареждало на федералното правителство да осигури финансиране за ваксиниране на гражданите на страната срещу коронавирусната инфекция и сезонния грип.

"Мероприятията по имунизацията трябва да обхванат до 60 процента от населението на страната и до 75 на сто от хората в рисковите групи (над 65-годишна възраст, хронично болни и други)", се е посочвало в постановлението.

Също така органът на изпълнителната власт е бил задължен да обезпечи жителите на страната с ваксина срещу COVID-19, след като препаратът получи лиценз.

Изданието обвърза указа на Путин с обръщение на екстрасенс. Анатолий Кашпировски е отправил призив към стопанина на Кремъл да не ваксинира руските граждани срещу коронавирусната инфекция. По думите на хипнотизатора и вирусът, и препаратът за предпазване от COVID-19 са били разработка на Бил Гейтс.

Бил Гейтс разкри кога ще свърши COVID-19

По думите на Кашпировски американският милиардер е искал да избави света от излишни хора. "Има прекалено много излишни хора по Земята", това е написал екстрасенсът в руската социална мрежа "ВКонтакте".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
2025 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.08.10 | 20:03

2
на кого ще продава Бил Геитс смотаният уиндоус, ако човечеството измре, напротив!- този човек няма далавера от такъв сценарии

2020.08.10 | 18:39

1
Фейк нюз. Ваксината е руска.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини