Бомбаждията от Киев: Аз съм Светият дух

Аз съм Светият дух, това е заявил човекът, отговорен за вчерашната драма в киевска банка, предаде нюзру.

Според служители от финансовата институция Сухроб Каримов е влязъл в клона и обявил, че е Светият дух. След това той е заплашил да детонира бомба. Роденият през 1988 г. узбекскистански гражданин също е демонстрирал взривното устройство. Мъжът е заявил, че то ще се активира дори ако той бъде убит.

Мъж с бомба се залости в киевска банка

Бомбаджията от Киев е позволил на хората в банковия офис да напуснат помещението. С него обаче е останала управителката на клона. Каримов се е оплакал на жената от украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и го нарекъл палячо (държавният глава на източноевропейска страната завършил юридически факултет, но звездата му е изгряла с телевизионната комедийна поредица "Слуга на народа", стартирала през 2015 г.).

Каримов, както вече писахме, е бил задържан при специализирана полицейска операция и у него не са били намерени експлозиви.

На мъжа са били повдигнати обвинения в тероризъм. Ако бъде признат за виновен, той може да получи присъда лишаване от свобода до десет години.

Закопчаха киевския бомбаджия

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет