Владимир Путин: Имахме проблеми

  • 13 юли 2020 12:39

  • 1352
  • 0
Владимир Путин: Имахме проблеми
© Getty (архив)

По време на овладяването на COVID-19 ние имахме проблеми, това е казал руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, предаде ТАСС.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

"Прилагането на мерките за ограничаването на разпространението на коронавирусната инфекция не мина гладко. Имаше известни проблеми, имаше и спънки", е коментирал държавният глава по време на съвещание с правителството на ръководената от него страна. Той обаче не е конкретизирал проблемите и спънките.


Президентът в същото време е благодарил на своите съграждани за това, че са се обединили и са отговорили достойно на предизвикателството.

"Единият от резултатите от националното обединение е, че смъртността от COVID-19 в нашата страна е една от най-ниските. По този показател ние изпреварваме някои развити европейски страни", категоричен е бил Путин.

"Борбата срещу вируса обаче не е свършила. Ние виждаме положителна тенденция в развитието на събитията, но не трябва да се отпускаме. Ние също трябва да гледаме напред и да се концентрираме върху преодоляването на щетите върху икономиката, нанесени от пандемията", е казал още държавният глава.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
1352 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини