Руски министър: Животът ще се нормализира най-рано през февруари

  • 04 юли 2020 07:23

  • 1749
  • 3
Руски министър: Животът ще се нормализира най-рано през февруари
© gettyimages (архив)

Хората ще могат да се върнат към своя нормален начин на живот най-рано през следващия февруари, казва руският министър на здравеопазването Михаил Мурашко в интервю за Интерфакс, цитирано от Ройтерс.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32967

Той съобщава, че 3500 човека в Русия все още са на лечение с апарати за изкуствена вентилация на белите дробове и окачествява бройката като "сериозна". По думите му ако не са били взети предохранителни мерки, милиони биха починали от заразата с коронавируса. В Русия остават в сила някои ограничения като забрана за международни полети, която вчера бе удължена до август. Но има и облекчения - отворени са ресторантите и залите за фитнес и са разрешени вътрешните полети при спазване на социална дистанция и някои условия.

Руски лекар: Срещу COVID-19 помага хубав спирт

 

Русия е съобщила за 667 883 случая с коронавирус, с което е трета в света по абсолютен брой, съобщава БТА. Същевременно по официални данни починалите от COVID-19 в страната са само 9859, тоест далеч по-малко от другите силно засегнати държави, което поражда съмнения, подчерта Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Филип Епитропов
1749 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Коко

2020.07.04 | 10:54

3
Ще се оправят:)))А дано, ама надали:)))
Тоя па

2020.07.04 | 09:44

2
Кви глупости говориш ти ве, уееееей…….. Ти знаеш ли какво казва тука нашия Мангъров бе, смочльоооо….. Нема нищо уе, нема вирус, нема корони - така ни казват на нас от партията... Всичко е измишльотина, а вие се връзвате на злите капиталисти...….. Ама ние тука всичко си знаем за световните конспирации, щот сме най-тъпите парчета по света и у нас.....
Мира

2020.07.04 | 08:18

1
Как не се сетихме и ние по- рано за това прозрение. Голям смях.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини