Дмитрий Медведев тъгува по отминалите времена

21 май 2020 14:14

Дмитрий Медведев тъгува по отминалите времена
© Getty (архив)
924 2

Тъгувам по отминалите времена, това е казал заместник-председателят на руския Съвет за национална сигурност Дмитрий Медведев, предаде ТАСС.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 20248

Бившият премиер в Москва днес е взел участие в провеждана в онлайн формат конференция, посветена на икономиката.  "Пандемията от COVID-19 промени света – завинаги. На всички държави и компании по света им се наложи да променят своя ритъм и този процес ще продължи още дълго време", е коментирал той.

Медведев е допълнил, че е тъгувал по отминалите времена. "Само преди четири месеца животът си течеше относително гладко и на мен ми липсва тогавашният живот", е посочил още той.

Бившият премиер е коментирал, че кризата е дала възможност за промени. "Ето дори форматът на нашата конференция показва, че ние се променяме и това е хубаво. Ние се приспособяваме към новите условия и извличаме ползи от непредвидени и тежки ситуации", е казал още той.

Австралийците се колебаят да отворят ли пак границите между отделните щати

По думите  на заместник–председателя на Съвета за национална сигурност промените са засегнали икономиката. "Заради глобалния срив на световното стопанство през изминалите няколко месеца се нарушиха връзките между отделни участници в икономическите процеси (производител – търговец - купувач). Преодоляването на тази, а  и други негативни последици ще бъде дълго. То също и ще изисква преразглеждане на досегашните икономически и политически механизми", е казал още Медведев.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 20248

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
924 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари (2)

Добави коментар
i

2020.05.21 | 18:13

134607
и баба ми тъгува по младените си. по бедни са били, но си млад.

2020.05.21 | 15:06

134311
Тъгувай сега,когато беше президент ако беше думнал путин,сега още щеше даси президент.

Добави коментар