Дмитрий Медведев разкри как посрещне Нова година

Ще посрещна Нова година в тесен кръг, това е казал руският премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, предаде РИА Новости.

Министър-председателят в Москва днес на пресконференция е отговорил на въпрос как смята да прекара празниците. "Не  мисля да организирам някакви грандиозни тържества. Ще посрещна 2020 г. с най-близките си хора. Както знаете, Коледа (отбелязвана от православните руснаци на 7 януари) е семеен празник. Така че отговорът за моите планове за Рождество Христово се налага автоматично", е посочил той.

Руска селянка коленичи пред Дмитрий Медвевев

"Нова година обаче не е само празник. Нощта на 31 декември срещу 1 януари ни дава повод за размисъл. Ние можем да видим нашите грешки, да ги анализираме и да се постараем да не ги повтаряме", е заявил ръководителят на федералното правителство.

Руската бира става водка?

 

 

Коментари

  1. 2019.12.05 | 17:22

    Цървули!!!А Путаша как ще посрещне Новата година!!!Най-вероятно ще се свре в някой бункер и ще си пусне на запис посрещането на "Новата 1979г."!!!Какви времена бяха,и Брежнев и СССР още не бяха псофисали!!!И Горби никой не го знаеше!!!Ура и Слава!!!

  2. 2019.12.05 | 16:16

    Коригирайте си заглавието на ВЕЛИКАТА НОВИНА!

  3. 2019.12.05 | 16:03

    О, Боже, това ли е новина ?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет