Зеленски защити срещата на върха в Париж

  • 02 декември 2019 21:50

  • 928
  • 5
Зеленски защити срещата на върха в Париж
© gettyimages (архив)

Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога защити дългоочакваната среща на върха в нормандски формат, организирана идната седмица в Париж и целяща да намери изход от конфликта в Източна Украйна.

За целта Зеленски, който от избирането си за президент през април качва на няколко пъти в YouTube клипове, в които върви по улицата или кара кола, докато коментира политическата ситуация, този път позира върху бягаща пътечка, предаде БТА, цитирайки АФП. Срещата в Париж ще е и първи повод за Зеленски да се види с руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. "Ако не съществува този диалог, то тогава ще бъде все едно като тичане на бягаща пътечка. Правиш нещо, губиш калории, но си оставаш на едно място. Ние не искаме само да стоим на едно място, ние искаме всичко да свърши и ние отново да сме една голяма страна", каза Зеленски.

В Елисейския дворец ще се проведе среща на върха на "Нормандската четворка" на 9 декември

"Вие ми се доверихте, доверете ми се още", каза Зеленски на онези, които се страхуват, че по време на срещата той може да направи отстъпки на Путин. "На тази среща ще бъда по-уверен в силите си, по-силен, ако знам, че зад мен има една страна, която ми има доверие и един независим народ", заяви украинският лидер. Зеленски, който е по-благосклонно настроен от предшественика си Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември за диалог с Москва, е обект на остри критики в Украйна. Неговите противници наричат неговите опити за диалог с Москва "капитулация".

Руска медия: Минимални са шансовете за прекратяване на огъня в Източна Украйна

На срещата в Париж на 9 декември ще присъстват освен Зеленски и Путин - германската канцлерката Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и френският президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
928 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.12.03 | 19:19

4

Ватенки миризливи и прости!


Масква поискала от Youtube да свали всички видеа с предизборните обещания на Путин от 2011. Тогава kaгeбиcта обещаваше годишен ръст на икономиката от 6%, Московия в топ 5 на световните икономики и прочее.
Разбира се нищо от това не се случи.

Москва = Лъжа, коварство, подлост

Остап Бендер

2019.12.05 | 00:32

5

Миризливя вика дръжте миризливия .От такива смръдливци сме последни по всичко в Европа,че и в света.Само за 30 години тези озъбено злобни нищожества оглозгаха до кокал труда на няколко поколения българи ,промиха мозъците на подрастващите,превърнаха България в колониална територия.Но са забравили трения закон на Нютон,ще им се върне тъпкано.

Асен

2019.12.03 | 00:51

2

всичко ще свърши володя, прав си, но вие никога повече няма да сте една "голяма страна". собствения ви бушуващ фашизъм ще ви довърши. както довърши и Хитлер, който впрочем беше много класи над вас.

Червен тъпунгер

2019.12.03 | 08:25

3

Комунделите почнаха да осират те друго и немогат.Всичко се връща комундели,любимата ви Раша създаваха измислени наций и народи,настройваха ги един срещу друг зада могат да си търсят само техния си интерс !На балкани те създадоха Македонска нация като използваха сръбете нищо ново ,разделяй и владей .Ама сега риват Рашките за Украйна що ли!?

mangal ot indiq kato prezident ujas

2019.12.03 | 00:04

1

kvo e tova ime volodomir toq da ne e ciganin ot indiq

Добави коментар

Водещи новини