Владимир Путин пред вдовици: Всички сме смъртни

Всички сме смъртни, това е казал руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, предаде нюзру.

Държавният глава и върховен главнокомандващ вчера е дал прием на вдовиците на петимата военни, загинали заради взрива във военноморската база около град Северодвинск на 8 август 2019 г. Той е връчил посмъртно ордени и произнесъл реч.

Експлозията в полигон в Русия е предизвикала повишаване на радиоактивността, но за кратко

"Всеки един от покойните е работел здраво и неуморно за развитието на нашата държава. Тези хора са били професионалисти и патриоти. Аз изразявам своите най-искрени съболезнования", е посочил още Путин. "Вашите деца трябва да помнят бащите си и се гордеят с тях", с тези думи той е завършил изявата си и почерпил жените с чай и сладки.

Повишена радиация в Русия, жителите спешно се запасяват с йод

Взривът на полигона, при който са загинали няколко военни, бе предизвикал и повишаване на нивото на радиацията в района.

Днес говорителят на руския президент Дмитрий Песков е заявил, че информацията за разследването на трагедията не може да бъде публикувана.

 

 

Коментари

 1. 2019.11.22 | 16:47

  Чай и сладки са предостатъчни. Това са само няколко парчета. Ако трябва десетки милиони ще ги бутне да бъдат избити, както някога. Човешкият живот няма никаква стойност в “най-голямата по територия държава в света”.

  1. 2019.11.25 | 00:41

   ай стига яде ако е

 2. 2019.11.24 | 13:28

  Ах Царят се произнесъл...колко трогателно...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет