Руска ракета не е излетяла пред очите на Владимир Путин?

За гаф, станал по време на  ученията на руската армия "Гром" ("Гръм") 2019, написа московският в. Ведомости.

Два неназовани източника от министерството на отбраната са съобщили, че след заповед на президента на страната и върховен главнокомандващ Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През за изстрелване на междуконтинентална балистична ракета в установката е възникнал технически проблем. Заради повредата в остарялата система нареждането на държавния глава е било изпълнено със закъснение. "Гафът е станал пред очите на Путин", допълни изданието.

От федералната силова институция са заявили, че е нямало никакви проблеми. "Маневрите на корабите в Каспийско море, проведени от 14 до 17 октомври 2019 г., са преминали успешно. Всички поставени задачи са били изпълнени. Можем да похвалим личния състав за показаните качества и добрата комуникация между различните видове войски", се е посочвало в официално съобщение на военното министерство, цитирано от Интерфакс.

 

Коментари

 1. 2019.10.22 | 19:12

  Не случяйно казаха че на красная площад на парада неса били огромни ракети а само макети от тенекия.Руснаците умират от глад но путин несе предава,знае как да плаши гаргите.

  1. 2019.10.24 | 09:03

   Най голямата държава в света, с безброй богатства, умират от глад? Ти май говориш гладните българи, с миришеща от глад уста, европейци с голи задници, вечно много плямпащи, но без никакво покритие. Ще видим на кого ще се молите, когато пак ви смъкнат гащите ... и ви.....!!! Помнете какво се случва с кюрдите в Сирия, приятели на вашите... сегашни приятели. Изоставиха ги на произвола, след като ердоГаньо ги нападна най вероломно. И вас ви чака същата съдба. 1000 години ще молите дедо Иван да ви освободи, но този път той дали ще дойде?

 2. 2019.10.21 | 12:25

  Руските палячовци умеят само да "изстрелват" огромни количества водка в мръсните си усти и търбуси!!!

 3. 2019.10.21 | 11:18

  Руска работа. Всичко им е такова.

 4. 2019.10.21 | 11:16

  Щом видях снимката на заглавната страница веднага се досетих кой е автор на измислената статия - еех Заяц, Заяц...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет