Руският премиер за военното положение в Украйна: В Киев показват мускули

  • 27 ноември 2018 16:17

  • 2925
  • 3
Руският премиер за военното положение в Украйна: В Киев показват мускули
© Getty (архив)

В Киев показват мускули, каза руският премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега по повод въвеждането на военното положение в Украйна, предаде РИА Новости.

"Тези "мерки за сигурност" дават прекрасна възможност на определени кръгове в Украйна да си повишат рейтинга преди изборите за президент или въобще да няма вот за държавен глава. Между другото такива опасения изразяваха през още миналата година анализатори от Украйна", коментира още министър-председателят на най-голямата по територия държава и света в Минск.

Беларуската столица днес е домакин на форум на държавници от Евразийски икономически съюз (Армения, Беларус, Казахстан, Киргизия и Русия).

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2925 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.11.28 | 09:49

3

А ватенките са свикнали да показват мускули само на по-слабите от тях, що не се опълчите на някой по-силен бе руски курви например САЩ , щото ше ви пратят в Сибир нали. Когато Американски самолети летят стоите далеч от тях и над Сирия по света хахахаа

2018.11.27 | 20:39

2

Вие не престанахте да се дуете като пуяци, сега украинците били виновни..

туто

2018.11.27 | 17:59

1

Тоя пияндурник сума ти време мълча , сега се сети да се обажда ! По-добре да си гледа бояршника и да мълчи ! Чеп за зеле не става от него .

Добави коментар

Водещи новини