Путин призова Меркел да спре Украйна от по-нататъшни действия

  • 27 ноември 2018 10:04

  • 7535
  • 7
Путин призова Меркел да спре Украйна от по-нататъшни действия
© Getty Images/Guliver

Президентът на Русия Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През разговаря по телефона с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се. Той изрази надежда че Германия ще окаже въздействие на Украйна да се въздържа от необмислени стъпки по ситуацията в Керченския проток след задържането на три украински военни кораба и екипажите им от Русия, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

"Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През оцени провокационните действия на украинската страна като грубо нарушение на нормите на международното право от нейни военни кораби, които преднамерено са пренебрегнали правилата на мирното преминаване през териториални води на Руската федерация", се посочва в съобщението.

"Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През изрази надежда, че Берлин ще окаже въздействие на украинските власти да се удържат от по-нататъшни необмислени стъпки", добави кремълската пресслужба.

Разговорът се е състоял по инициатива на германската страна. В него Путин също така е изразил загриженост от решението на Киев да приведе въоръжените си сили в пълна бойна готовност и да въведе военно положение в страната. Той е изразил предположението, че това се прави в контекста на кампанията за президентските избори в Украйна.

Междувременно държавният секретар на САЩ Майк Помпейо призова президентите на Русия и Украйна Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През и Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември пряко да участват в решаването на ситуацията в Керченския проток, където Русия задържа три украински военни кораба и екипажите им по обвинение, че са навлезли неправомерно в руски териториални води, предадоха Ройтерс и ТАСС.

В отговор Украйна въведе военно положение за 30 дни.

Мая Йорданова
7535 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.11.28 | 05:10

7

Толкова са самостоятелни , че развалиха отношенията с Русия, която им даваше газ с 40% отстъпка. Хохлите акъл нямат. на война с Русия тръгнали.
Мафиотите в Киев са съшите като тези , които ни управляват.
Преди бях путинофил , но вече се въздържам понеже съм убеден ,че и Путин следва чифутския план. Не спряха да си душат пръдните с Нетаняху, вдигна пенсионната възраст и 3/4 от руснаците тънат в бедност и мизерия. КГБ е създадена от чуфути . Прочетете Олег Платонов, Никола Николов , Дейвид Дюк.

Diabolic

2018.11.27 | 22:30

6

Много козяшки мишоци тук бе.... заработвате предпразнично ли съсли?

2018.11.27 | 11:09

1

Путин е шибан популист, който насажда мнение че Украйна се води по западни решения! НЕ, Украйна се води по собствени решения защото вече е суверенна държава, която вече е независима от Русия! Путин,Лавров и другите змии в Кремъл не спряха да насаждат омраза в руските медии, че Украйна са фашисти и тем подобни глупости, това е чиста форма на пропаганда, която особено се вижда в руските медии! Ти да наричаш другите фашисти а самият ти да окупираш чужди територии е пък чиста форма на наглост и цинизъм! Но друго от диктаторска държва като Русия не съм очаквал!

до руския джендър

2018.11.27 | 16:31

5

Руслямски Тъпако, Порошенко говори български, в Украйна живеят много българи дори има град с българско име там, следователно с украинците имаме ,много повече общи неща отколкото с фашизоидните руснаци, които по времето на Сталин избиха не малък брой българи живеещи в Украйна!

шибан соросоиден джендър

2018.11.27 | 16:05

4

ПОСОРЕНКО Е ЧИФУТ.Това говори достатъчно за "демокрацията" там.Същата е каквато ни насаждат тук от 30 години вече.

К

2018.11.27 | 12:41

3

Точно щото са самостоятелни уж, не правят нищо без благословията на сащ.
А за посеренко(истинска фамилия валцман)е с 4 процента рейтинг, освен да прави шоу за тъпаците друго не му остава.отива си ! След него да дойде някой нормален който не е агент на цру от 15 г.

1111111

2018.11.27 | 11:49

2

Най накрая един нормален коментар в тоя сайт.

Добави коментар

Водещи новини