Юлия Тимошенко любовница на украински олигарх?

  • 16 юли 2018 13:33

  • 3105
  • 3
Юлия Тимошенко любовница на украински олигарх?
© Getty (архив)

Бившият украински премиер Юлия Тимошенко  вероятно има интимна връзка с олигарха от страната си Игор Коломойски, предположи киевската медия "Обозревател".

Таблодиът твърди, че негов журналист е засякъл политика и бизнесмена в луксозен варшавски хотел. "Може би Коломойски и Тимошенко са любовници, защото са били видени да излизат заедно от една стая", пише още изданието.

Анонимният автор на статията допълва, че дори двамата да нямат интимни взаимоотношения самата среща поражда спекулации. "Вероятно олигархът е лобирал пред лидера на партия "Баткившчина" да прокара негови интереси в законодателството. Бизнесменът и Тимошенко са били видени в петък, в същия ден когато украинският парламент започна да разглежда проектозакона за създаването на Антикорупционен съд", отбелязва "Обозревател".

Коломойски е роден през 1963 г. Неговото богатство миналата година е било оценено на 1 млрд. долара и той се нарежда сред шестте най-богати украинци. Предприемачът има фирми в областта на металургията, финансовата сфера, авиацията и други. Властите в бившата съветска република на няколко пъти започваха разследване срещу него по обвинения за незаконно придобиване на компании. До съд обаче не се стигне, припомня медията.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3105 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kolxo

2018.07.16 | 18:26

1
Какво съвпадение да е точно в тоя хотел по същото време някъв безименен журналист на про-руски жълт парцал. А сега ходи доказвай, че нямаш сестра. Тавариш Путьо на това му вика активно мероприятие ;)
Дуци

2018.07.17 | 12:01

3
А НА ТЕБ СЕ ВИКА ЛАЙНОМЕТ ПО ГАНЮВСКИ

2018.07.16 | 22:06

2
ТИПИЧНО ЗА УКРАИНСКАЯ ДЕВОЧКА НО ВЕЧЕ СТАРА ЧАНТА

Добави коментар

Водещи новини