Сергей Лавров: С обвиненията за наша следа в убийството на Бабченко Киев затвърди русофобията си

  • 30 май 2018 11:47

  • 2493
  • 2
Сергей Лавров: С обвиненията за наша следа в убийството на Бабченко Киев затвърди русофобията си
©

С обвиненията, че има наша намеса в убийството на журналиста Аркадий Бабченко Киев затвърди русофобския си курс, каза руският външен министър Сергей Лавров, предаде ТАСС.

Първият дипломат на Москва на семинар, посветен на международните отношения в съвременния свят, отговори задочно на украинския премиер Владимир ГройсманВладимир Гройсман Владимир Гройсман украински политик и премиер на страната си от 14 април 2016 г. Владимир. Министър-председателят в Киев заяви, че следите на престъплението водят към Москва. "Това изказване за пореден път показва ширещата се русофобия в страната. Омразата към нас вече се е превърнала в някаква мода. Смятаме, че властите в Украйна изпълняват някаква чужда поръчка", каза още Лавров.

Бабченко, който живееше в Киев, вчера бе прострелян пред дома си в украинската столица. Малко по-късно мъжът почина от раните си. Днес се появи информация, че украински полицаи са посетили Бабченко часове преди смъртта му. По данни на ТАСС пазителите на закона са търсели видеозаписи.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гост

2018.05.30 | 15:29

2
цървул ти си изрод
Крум Усаински-Крупник

2018.05.30 | 13:20

1
Цървули!!!Поредното престъпление на Кремълските Изроди!!!Това за пореден път доказва примитивният болшевишко-рускенефски манталитет!!!Смърт за Недоеволюиралите Сибирско-Азиатски Примитиви и Получовеци и за всички русосифилистични лумпени и безмозъчни болшевишки олигофрени!!!Ура и Слава!!!

Добави коментар

Водещи новини