Владимир Путин няма да играе хокей в деня на встъпването си в длъжност

  • 04 май 2018 15:14

  • 2678
  • 3
Владимир Путин няма да играе хокей в деня на встъпването си в длъжност
© gettyimages (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През няма да играе хокей в деня на инаугурацията си (7 май), предаде РИА Новости.

"За деня на встъпването в длъжност нашият държавен глава не е планирал да вземе участие в хокеен мач, както направи преди шест години. Може би президентът на нашата страна ще излезе на ледената площадка някой друг ден", заяви прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков. Путин встъпи в длъжност като президент за трепи път на 7 май 2012 г. След официалната церемония той взе участие в хокеен мач. Руският лидер освен, че е любител на зимния спорт, е и запален джудист.

Говорителят на Путин днес се спря и върху темата за евентуални промени в правителството на Дмитрий Медведев. "Както знаете, държавният глава има право да извършва промени в Министерския съвет. Според Конституцията ни, след като президентът встъпи в длъжност кабинетен трябва да подаде оставка. Чак тогава можем да очакваме предложение на нашия лидер за някакви промени в изпълнителната власт", каза още Песков.

По-рано се появи информация, че новият премиер в Москва може да бъде икономистът Алексей Кудрин.

 

Валери Зайцев
2678 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
CNN Intr -Fake News

2018.05.05 | 23:15

3
Fucking /True

2018.05.05 | 23:15

2
Ще ги разрита Джуджака , не е доволен от оядените управляващи , които крадат на поразия , а народа псува него !
Крум Усаински-Крупник

2018.05.05 | 23:15

1
Цървули!!!Вместо това ще изпълни волна програма по фигурно пързаляне!!!За пореден път изпързаля алкохолизираните примитиви,като ги залъгва със "Светло Бъдеще" гарантирано от "безаналогови и аналогови" оръжия!!!А те горките лочат лосион за баня и спирт за горене!!!

Добави коментар

Водещи новини