Руската ЦИК за филма на Оливър Стоун за Владимир Путин: Нет!

  • 14 февруари 2018 13:49

  • 2162
  • 0
Руската ЦИК за филма на Оливър Стоун за Владимир Путин: Нет!
© gettyimages (архив)

Филмът за Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През на американския режисьор Оливър Стоун трябва да се свали от екран, заяви председателката на Централната избирателна комисия (ЦИК) Ела Памфилова, предаде лайф.ру.

Според ръководителката на службата излъчването на лентата, посветена на руския лидер и неозаглавена от носителя на два Оскара (За "Среднощен експрес" и "Роден на Четвърти юли", връчени съответно през 1978 и 1989 г.), може да окаже влияние върху вота за държавен глава. "Поради тази причина ние смятаме за необходимо филмът да бъде свален от екраните в страната до края на изборния ден в цялата страна", заяви Памфилова.

Руснаците ще гласуват за президент на 18 март. Днешна публикация на РИА Новости отбеляза спад в популярността на Путин с пет на сто. За сегашния държавен глава ще гласуват 66% от руснаците, сочи цитирано от медията допипване. В анкета, публикувана на 1 февруари, подкрепа за Путин се бяха обявили 71% от респодентите.

Валери Зайцев
2162 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини