Дмитрий Медведев: Владимир Путин може да не спечели изборите

  • 25 януари 2012 13:57

  • 683
  • 0
Дмитрий Медведев: Владимир Путин може да не спечели изборите
©

Президентът на Русия Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега допуска, че сегашният премиер може и да не спечели изборите за държавен глава на 4 март, пише газета.ру.


"Не знам какво може да се случи в бъдеще. Има много варианти за развитие на събитията и каквото и да се говори, моят колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 трябва да бъде избран", каза държавният глава пред студенти от Журналистическия факултет на московския университет. "Ако премиерът спечели изборите, много е вероятно аз да го сменя на този пост. В случай, че събитията се развият по друг начин, ще работя с чиста съвест за благото на отечеството. Къде и кога – не мога да кажа, но нямам намерение да излизам от политиката", допълни президентът пред бъдещите висшисти, които днес отбелязват своя празник.

По-рано в Русия се изказаха предположение, че ако Путин спечели изборите, сегашният държавен глава може да не бъде назначен за премиер.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
683 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини