Втора красавица поиска да стане президент на Русия (снимки)

  • 30 октомври 2017 21:39

  • 3185
  • 3
Втора красавица поиска да стане президент на Русия (снимки)
© Инстаграм

Журналистката Екатерина Гордон стана втората жена, обявила намерение да се кандидатира за президент на Русия в изборите през март догодина, предаде Ройтерс. Тя каза, че иска да използва изборите за кампания в защита на правата на самотните майки и децата.

Според някои опозиционни активисти Кремъл има намерение да насити предизборната кампания с кандидати, които да отвлекат вниманието с цел да се стимулира избирателната активност и да бъде разцепена либералната опозиция.

Очаква се президентът Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 да се кандидатира в удобен за него момент и да спечели, но той още не е потвърдил намеренията си, отбелязва Ройтерс. 37-годишната Гордон е майка на две деца, работи като телевизионен и радио водещ и твърди, че ще бъде независим кандидат. Тя каза, че никога не е гласувала, но се е разочаровала както от либералната опозиция, така и от прокремълските политици. "Разбрах, че всички се хранят от една хранилка", добави тя във видеоклип, пуснат по интернет.

Гордон отбеляза, че не е съгласувала кандидатурата си с Кремъл и че има личен опит за проблемите, с които се сблъскват руските жени, защото има собствена юридическа фирма.

Неотдавна намерение да се кандидатира обяви и друга, по-известна рускиня - 35-годишната телевизионна звезда Ксения Собчак. Тя посочи, че предлага на либералните избиратели, недоволни от управлението на Путин, алтернатива, която те да подкрепят.

Според Ройтерс нито Собчак, нито Гордон имат някакви реални шансове за победа, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3185 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.03 | 20:09

2
КАТО НЕ СТАНА С ПЕДЕРАСИ, БАРЕМ ДА ПРОБВАТ С КУРВИ ХАХАХА

2017.11.03 | 20:09

3
еее, пИдирасите са запазената марка на ес, не може да ги бие никой! Барем красавици да гледаме, не щем пИдираси.

2017.10.31 | 16:02

1
че то няма първа, оная собачка е грозница

Добави коментар

Водещи новини