Извадиха тялото на трети загинал при корабокрушението на товарен кораб в Черно море

  • 19 април 2017 21:19

  • 15960
  • 1
Извадиха тялото на трети загинал при корабокрушението на товарен кораб в Черно море
© Getty Images/Guliver (архив)

Тялото на трети загинал при корабокрушението на товарния кораб "Герои Арсенала" в Черно море беше извадено при операцията по издирване и спасяване, съобщи ТАСС, цитирайки говорителя на главното управление на министерството на извънредните ситуации в Краснодарския край Никита Гавриляк.

Тялото е било отнесено от мястото на произшествието с хеликоптер на министерството, добави той, подчертавайки, че операцията продължава. Все още са в неизвестност осем души.

Загиналият е бил облечен в хидрокостюм, съобщава източник на ТАСС в оперативния щаб. Спасителната лодка и сал са били открити вече празни, добавя източникът.

Товарният кораб "Герои Арсенала" претърпя корабокрушение тази нощ в Черно море. Сигналът за бедствие от капитана беше получен около 4 часа московско време (1 часа по Гринуич). Един член на екипажа беше спасен.

Във връзка с корабокрушението е започнато дело за нарушение на правилата за движение и експлоатация на морския транспорт, съобщава ТАСС, цитирана от БТА.

Константин Тодоров
15960 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.04.28 | 17:46

1
В Черно море е тъпкано с военни кораби и подводници на НАТО. Дали не са ги объркали с мишена в свотите учения? много станаха инцидентите там.

Добави коментар

Водещи новини