Кремъл: Отрицателните последици от агресията в Сирия са неизбежни

  • 07 април 2017 14:54

  • 6865
  • 6
Кремъл: Отрицателните последици от агресията в Сирия са неизбежни
© Getty Images/Guliver

Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През обсъди с постоянните членове на Съвета за сигурност на Русия положението в Сирия след атаката на САЩ, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"Състоя се подробно обсъждане на ситуацията, създала се в Сирия след нанесения от САЩ ракетен удар", каза Песков.

"Действията на Вашингтон отново бяха определени като акт на агресия, противоречащ на международното право", заяви той.

По думите му "на съвещанието е била изразена сериозна тревога във връзка с неизбежните отрицателни последици от подобни агресивни действия за общите усилия в борбата с тероризма".

"Също така беше изразено съжаление заради вредата за двустранните руско-американски отношения, нанесена от извършените удари срещу обекти в Сирия", каза Песков.

Според него са били "обсъдени и различни въпроси, свързани с продължаването на операцията на въздушно-космическите сили на Русия за поддържане на антитерористичните действия на въоръжените сили на Сирия".

В съвещанието са участвали министър-председателят Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, ръководителят на администрацията на Кремъл Антон Вайно, секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев, министърът на отбраната Сергей Шойгу, вътрешният министър Владимир Колоколцев, директорът на Федералната служба за сигурност Александър Бортников, директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин, както и специалният представител на президента по въпросите на опазването на околната среда, екологията и транспорта Сергей Иванов, пише БТА.

Константин Тодоров
6865 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
русия СЕ РАЗПАДА ГЛАД И МИЗЕРИЯ ИДВААААААААААААА

2017.04.12 | 14:49

6
КОЙ ВИ ИБАВА руски БОКЛУЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
ИР

2017.04.12 | 14:49

5
КОЙ ТА ИБАВА АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОБЛИЗЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
руската СГАН СЕ РАЗПАДА ГЛАД И МИЗЕРИЯ ИДВААААААА

2017.04.12 | 14:48

4
руските ПИЯНИЦИ РЕВЪТ НА УМРАЯЛО ХОХОХОХОХОХОХХОХОХОХОХОХОХОХХОХОХОХХОХОХО

2017.04.11 | 21:40

3
ЩОМ ИМА ТАКАВА ЗЛОБА ,ЗНАЧИ МАЙКА ТИ ПРОСТИТУТКАТА СА Я ОПЛОДИЛИ РУСНАЦИ И СА Я ЗАХВЪРЛИЛИ В КАНАВКАТА ...И СЕ Е ПОЯВИЛО ПЕДАЛЧЕ ..И НЕГО ГО БЛЪСКАТ В ГЪЗА ..САМО ,ЧЕ КРАВИ..ХОХОХОХО
оня с коня

2017.04.11 | 21:40

2
Нито Асадф нито Путин са малоумници да използват БОВ когфато всички ги гледат под лупа. Войната за Алепо беше тежка, защото се пазеха цивилните колкото можеше. Не малко руски войници умряха.
оня с коня

2017.04.11 | 01:08

1
На руски генерал радиоуправляема мина му откъсна краката. дори тогава не използваха такова оръжие камо ли сега когато е напълно безсмислено. Когато американците нямат повод си го създават. Има добра синхронизация между джихадистите и ударите на САЩ.

Добави коментар

Водещи новини