Бивш американски кандидат - губернатор живее като бездомник в Украйна

  • 14 ноември 2011 21:31

  • 1155
  • 1
Бивш американски кандидат - губернатор живее като бездомник в Украйна
©

Доброволци от общинския приют за бездомници в украинския град Черновци са открили на градската железопътна гара бившия кандидат за губернатор на щата Аризона Кери Долего, предаде ИТАР-ТАСС.

Той бил пристигнал в града, за да издири жена на име Юля, с която контактувал по интернет. Но по неизвестни причини тя не се явила на уречената среща. Американецът заявил пред украинската транспортна милиция, че е готов да живее като бездомник, докато намери жената, за която знаел само, че е хирург.

Долего пристигнал през май в Севастопол, където искал да сподели с местни учени свой инженерен проект във въздушния и морския транспорт. По технически причини неговата пенсионна банкова сметка била блокирана и той останал без средства. Впоследствие хазяйката му го изхвърлила от квартирата и той заминал за Черновци.

По думите на бившия кандидат-губернатор той не се възползвал от възможността да се върне в родината си за сметка на посолството на САЩ, защото заради нарушението на визовия режим не би могъл отново да влезе в Украйна. Затова решил да търси любимата си в Черновци, даже ако се наложи да живее като бездомник, допълва БТА.

Кери Долего казал на журналисти, че е бивш полицай и има бакалавърска степен по международни отношения от университет в Аризона, посочва ИТАР-ТАСС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1155 1

Коментари 1

Добави коментар
sportnamedicina.com

2011.11.15 | 09:06

1
Посетете първия професионален сайт в България за спортна медицина www.sportnamedicina.com

Добави коментар

Водещи новини